bike tuning
bike tuning
nepoznaate nejake stranky kde predavaju tuning na bike ? ? nedavno som videl kamarat mal svetiace hlavičky a pri pohybe to robilo pekny efekt ma aj taku nalepku po celom rame cez den ju nevidno iba z bliska a vnoci svieti a je tam nakreslene nejake somarinky no on to vraj kupil cez net z bazaru ale tak podla mna možno je aj nejaky taky šop
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ty skor asi myslis styling
skus pozriet tuto temu, poviem pravdu necital som ju tak neviem ci tam nieco je
http://www.hojko.com/tuning-biku-bicykla-t51337.html
svietiace ventilky najdes aj tu
skus pozriet tuto temu, poviem pravdu necital som ju tak neviem ci tam nieco je
svietiace ventilky najdes aj tu
no praveže som pozeral po meste ale unas ich je zopar author ctm leader fox kellys a zopar takych miešanich šrotou olpran pyranha atd ale to su proste iba bike nič ine pytal som sa či nemaju nejake take doplnky ale jedine všade mi ponukly len chromove hlavičky ze to jedine maju čo sa tika čačkania biku takže nič som nezohnal a ponete stale hladam ale zatia nič
alebo skusit nastriekat niečo s fosforom či by to vnoci svietilo ?? je taky nejaky sprej aj na železo no tera nech to drži na rame
alebo skusit nastriekat niečo s fosforom či by to vnoci svietilo ?? je taky nejaky sprej aj na železo no tera nech to drži na rame
no ja ani nekcem aby som svietil ako neonka kcem proste na ram nastriekat nejaky napis možno nejaky obrazok a vnoci nech to vidno trochu nekcem teda svietit ako neonka to by bolo kktske ...........proste spravim maketu a niečo tam streknem .............
alebo špajdle možno streknut ................
popripade ze by sa mi to nepačilo da sa to dat dole nejakym odlakovačom riedidlom abo tak potom ?
alebo špajdle možno streknut ................
popripade ze by sa mi to nepačilo da sa to dat dole nejakym odlakovačom riedidlom abo tak potom ?