problem zo sietou odosielanie dat

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem zo sietou odosielanie dat

Príspevok od používateľa Betarik »

zdravim mam jeden problem na ktori nemozem prist tak hadam ked to dam sem pomozete mam s kamaratom rovnaky internet teda poskytovatela je to optika sme v spolocnej sieti on ma linku 768kb ja mam 2mb linku ale mame externu ip spolocnu nechapem jak je to mozne a hlavny problem je ten ze nam nejde nic odosielat ci uz cez icq qip atd kedysi nam slo teraz to nefunguje nechapem preco btw tu mate ss
Prílohy
KK.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

IP, ktore su na obrazku su zle. Prva koncacia sa cislom .36 je vonkajsia IP, cize zdielana IP adresa pod ktorou vystupujete na internete. Ta druha je v ramci siete, v jednom pripade za routerom a v druhom pripade ide o localhost. Aj tak tu zbytocne vypisujes IP adresy, nic ti to nepomoze.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze to nejak nerozbehame no nic gaya je gaya znivoho nic mame holadnske ip davnejsie anm slo posielat veci a teraz nejde nic nat tym sa len posumejem ale dik za info pomohol si mi :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mathews: Kazdopadne je chyba na tvoje strane, ja tiez nemam verejnu IP, mam doma router a posielanie mi funguje v pohode. Pokial ide o IP, ktore ukazuje ako holandske, tak to nie je chyba Gaye, pretoze oni zmenu spravili. IANA to nema aktualizovane a s tymto Gaya uz nic nespravi. Napriklad Google a jeho sluzby tieto IP identifikuje normalne ako slovenske IP.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko: ale ja mam verejnu ip ak som sa sa spravne docital na zmluve tak mam verejnu ip od 1mb je uz verejna ja mam 2 takze mam verejnu ip a posielanie mi ide s hocikym v pohode len snim mi to nejde kedysi sme si posielali filmy cez qip za 2 min a teraz nejde vobec no nic este raz dik :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mathews: Nemas verejnu IP a tu zmluvu by som rad videl kde to je napisane, mozes oskenovat tu cast alebo ju odfotit??? Z tej IP aku mas tu na fore pise celkovo 11 ludi, takze to asi verejna nebude, nemyslis??? :wink: Posielanie za 2min bolo realizovane v ramci siete Gaya, preto taka rychlost.
Napísať odpoveď