Switch + WIFI
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
dekarbon: Porty sa otvaraju len v pripade, ze potrebuje niekto s tebou komunikovat na danej IP adrese a porte, to znamena, ze ty chces odoslat nieco. Napriklad ak mas zalozeny herny server pre Counter-Strike, mas verejnu IP adresu a chces, aby sa ludia na teba mohli pripojit, tak potrebujes presmerovat port 27015 (NAT) na tvoj pocitac v sieti. S otvaranim stranok to nema nic spolocne a nic netreba robit. Problem bude skor v DHCP ci DNS nastaveni.
ako to nastavit som na segrinom notasi a tuto to vsetko fici
ale u mna ne a nastavoval som vsetko tak ako mi ten pan prikazal dost dobre to stahuje
, a hovoril neco take ze 4G net neni dobry ze velka agregacia no neviem nece sa mi verit zevraj cim viacej ludi tam je tak tym je to pomalsie a toto co teraz mam na skusku slape super mam 3mbit DL aj UP, a zevraj tam je 9 ludi.....ale myslim ze bude ich viacej neviem ci je to nejaky provider, ale ten net je z BA no netom viem fakt co si o myslite ?? diki za rady.
OK. vsetci diki moc uz som to poriesil zhodil som WIN a uz to fici. dik za rady mozte 
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 19:05 )
Ahoj. Otvaram zase tuto temu, lebo idem kupit router a potrebujem z agem.sk lenze nepoznam znacku ako well/smc a pod... potrebujem router s Wifi pre T-com internet napajanie cez sietovku pravdaze... http://www.agem.sk/?fsid=&flag=kategori ... 00100002,2 dakujem za help vsetkym...
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 19:05 )
Ahoj. Otvaram zase tuto temu, lebo idem kupit router a potrebujem z agem.sk lenze nepoznam znacku ako well/smc a pod... potrebujem router s Wifi pre T-com internet napajanie cez sietovku pravdaze... http://www.agem.sk/?fsid=&flag=kategori ... 00100002,2 dakujem za help vsetkym...
dakujem za editaciu a chcem vediet ake su tie znacky ktore nepoznam ci su kvalitne SMC/Well no nefim presne a neverim im...a zase necem vyhadzovat majland za router. Popripade dneska sa idem registrovat do BgsLevi.sk takze aj tam sa pozrem len mam nazor na tie routre....dakujem za pomochojko napísal:SMC patri k tym lacnym znackam. Co konkretne chces vediet???