Notebook ACER aspire 6920G

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Relic
Amateur
Amateur

Notebook ACER aspire 6920G

Príspevok od používateľa Relic »

Chcel by som len radu, mam zaujem si kupit notebook s takym hardware ake je vo vnutri, ale citam tu ze acer nicmoc tak mi pradte... lepsi mozno iny vyber..???

http://www.shark.sk/Default.aspx?conten ... id;13650[b]

thnx.[/b]
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no tak acer je hnoj ako sa vravi, tiez som po tej 6920 pozeral, vyzera zaujimavo aj hardwarovo aj dizajnovo, mal som cest sa s tym pohrat, ale stale sa bojim toho aby som sa nepopalil :? je to sice vyssia cenova kategoria, ale ako sa poznam, ked by zacala haprovat tak by som ho najskor hodil o zem a to pri takej cene nemam za potreby :wink: panty sa zdali pevne, obraz perfektny, ovladanie super, vsetko na nom islo ako malo, ale bol to novy kus, neviem ako by sa choval po pol roku pouzivania a prenasania
Relic
Amateur
Amateur

Kibo napísal:no tak acer je hnoj ako sa vravi, tiez som po tej 6920 pozeral, vyzera zaujimavo aj hardwarovo aj dizajnovo, mal som cest sa s tym pohrat, ale stale sa bojim toho aby som sa nepopalil :? je to sice vyssia cenova kategoria, ale ako sa poznam, ked by zacala haprovat tak by som ho najskor hodil o zem a to pri takej cene nemam za potreby :wink: panty sa zdali pevne, obraz perfektny, ovladanie super, vsetko na nom islo ako malo, ale bol to novy kus, neviem ako by sa choval po pol roku pouzivania a prenasania
no ved prave ze je to vysia kategoria na nemeckych strankach ma super hodnotenie. este je tu ASUS X55SV AS070C ale ked ten tak obycajne vyzeraa hm ze by bol o tolko kvalitnejsii???
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

asus nevynika dizajnom v mainstreame, dizajnove skvosty ma iba v triede malych a luxusnych bookov. acer zas vynika dizajnom namiesto spolahlivosti. ale co som sa rozpraval s kolegom produktakom na acer, vraj sa uz spamatali a chcu sa zbavit nalepky vyrobcu shitov. ci tak cinia prave tymto bookom neviem, ale vraj idu k lepsiemu a predavaju sa stale dobre, aj napriek tomu, ze sa z nich cely svet smeje :D
Relic
Amateur
Amateur

hm ta ja estek asik chvilku pockam....dekuji za nazor..
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

mam na stoel dva otasky od acer jeden aspire 3680 a druhy 3000 a nemam sa na co stazovat oby dva slapu :) i ked tej 3000 po dvoch rokoch odchadza baterka vydrz max pol hod,
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

ja si tento NB tiez planujem kupit...sice v tej slabsej verzii AS6920G-6A4G25MN ale zase za vyhodnu cenu
existuje nejaky dovod preco by som si ho nemal kupit? reciam typu Acer sux neprikladam dolezitost...kazdopadne zalezi aj od pouzivatela
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

no pokial neprikladas nazorom acer sux dolezitost, tak potom smola, mal by si
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

moj oco Acer predava uz par rokov a naozaj nikdy nemal problem. bud je taky dobry predavac ze zakaznik nepocituje potrebu reklamovat tovar (co je dobra blbost, preco by som nereklamoval ked mi to nefunguje ze?) alebo to co vsetci pisete neni pravda.....osobne sa priklanam k druhej moznosti
ano, ak sa niekto k notebooku sprava ako k handre na podlahu tak s nim ma problemy, ale NB je vysoko sofistikovane a citlive zariadenie. nemozes cakat ze akykolvek nb s akymkolvek krytom vydrzi zaobchadzanie typu stavba mrakodrapu/pad z 13 poschodia
ked niekto pouziva NB ako NB a nie ako hracku pre deti tak mu vydrzi aj 5 rokov bez problemov (nehovorim o vykone, ale o pevnosti krytov)
ak mas iny nazor fajn, ale ...
Napísať odpoveď