Blicujete?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Petoo: Dik za K
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne.
Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich
Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba 
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne.
ja neblicujem, ale chcem sa opytat teba a spol., ktori blicujete, na zakladne/strednej vam na to nic nepovedali rodicia, ze ste doma???jerik napísal:Petoo: Dik za K![]()
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne.Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich
Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba
No ja mám matku celý živott doma lebo sa stará o postihnutého brata takže keď chcem blicnúť tak jedine do krčmy alebo ku kamarátovi/bratrancovi.Rodičia mi už 3 krát prišli na to že blicujem.Prvý krát bol zjeb ako sviňa to som mla aj zaracha a podobne, druhý krát to už bolo len medzi mnou a matkou takže v pohode a tretí krát matka vravela že "triedny mi písal mail že si chýbal vtedy a vtedy toľko hodín, budeš mať neospravedlnené však?", a ja som jej povedla "ale figu, musel sa pomýliť, uvidíš nebudem mať neospravedlnené" lebo som mal už vytlačenú ospravedlnenku.Moc často chorý nebývam a 90% ospravedlneniek čo mám v slovníku sú tlačené.Hodiny si držím v limite max 120-130 ospravedlnených a max tých 5-6 neospravedlnených
nevymeškávam veľa, len keď je za mnou ťažký víkend (:pivko:) alebo je nejaká písomka, z ktorej neviem nič(vačšinou sa mi to podarí tak, že sa aj tak nepíše, ale aspoň si pospím).. inač do školy dochádzam a mám to v pohode ospravedlnené, tak nulté hodiny vynechávam dosť často.Ale oproti minulému roku je toho vymeškávania oveľa menej, lebo už naozaj nemám náladu sa na konci roku vyťahovať z problémov..(minulý rok som sa len o chlp vyhol 5, len koli tomu, že som nebol na jednom predmete asi 2 mesiace a potom som nemal potrebné zadania
)
a inač rodičia mi to nikdy nezistili..buď bolesť pekne zahrám alebo poviem, že máme prvú hodinu voľnú a tak že idem k nejakej doktorke(mám v rukáve pekných pár problémov typu časté tečenie krvi z nosa, znamienka..) aby som nevymeškával a potom o hodinku sa pekne vrátim domov
a inač rodičia mi to nikdy nezistili..buď bolesť pekne zahrám alebo poviem, že máme prvú hodinu voľnú a tak že idem k nejakej doktorke(mám v rukáve pekných pár problémov typu časté tečenie krvi z nosa, znamienka..) aby som nevymeškával a potom o hodinku sa pekne vrátim domov
no jasne, ale to ma zaujima ze ako sa to da lebo ja ked to tam dam tak sa mi ten slovnikovy papier vzdy pokrci a musim ho od tial vyberat.dalo by sa to tak ze tam dam ten papier a ono mi to vytlaci presne tam kde ja chcem? mam tlaciaren HP Deskjet F2280.kukiak napísal:ze ju vytlacis priamo na ten slovnikovy papier (a5) ?
dikk
Ja som bol raz s babkou u dokotra, koli jednemu vysetreniu, no u doktora som skoncil skor ako som predpokladal......v pohode som stihal na prvu hodinu.....no lenze babka ma zachranila...povedala, ze mozem ist k nej domov na cajik.....ze hodinku, dve posedim....a ja som si posedel dve hodinky....
Dobru ja mam babku....podporovala nas v takychto veciach
Dobru ja mam babku....podporovala nas v takychto veciach