ale veď preboha to nemyslíš vážne. Keby si aspoň v úvodnom príspevku uviedol svoju najkrajšiu sms, nenapíšem ani pol slova, ale takto. To mi pripadá ako hurá idem založiť čo najviac kktských tém.
Keby aspoň príspevky boli k veci (až na k6), ale zase si bude každý robiť srandu.
najkrajsia bola po velkej hadke...zhruba 2tyzdne sme ani nekomunikovali, pretoze chyba bola na oboch stranach a ani jedna nechcela "povolit"...
...nakoniec dosla od nej ze: ... ... a hned za tym, ja uz sa zlatko nehnevam a chybas mi...
pre mna bola dost vtipna ked sa mu snivali take blbovinky ze: ,,si pre mna vsetko a nechcem ta stratit ani zhodit z osmeho poschodia do dzungle.lt.,,:)
"Toto som niekde počul a veľmi sa mi to páči:
Mám chuť sa s Tebou rozprávavať
a zároveň Ťa bozkávať.
Mám chuť držať Ťa za ruku
a bozkávať na krku.
Mám chuť Ťa milovať
a navždy len Teba mať...
Vyjadruje to čo chcem a to čo neviem povedať." "
fizz napísal:To musi byt zvlastne, my mame kramov plnu pivnicu a netesime sa z toho...
tak tymto si to zabila
a k teme fuu je to bezne mne sa tusim pacila zatial kazda ci uz v nej bolo vyznanie lasky ale aj ospravedlnovanie za nase hadky sme obaja abrani tak to obcas ide tazko zacat prvy
ty tak isto fizz je totiz dievca
k teme: "dnes mi bolo vonku skvele, tesim sa na zajtra. lubim ta" jednoduche, pekne, mile, potesujuce. ziadne basnicky skopcene z netu sa tomuto nevyrovnaju