Skateboarding
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze na ulici to je napr Rodney Mullen, Dustin Dollin .....Urampa asi Tony Hawk, Bucky Lasek..... oblecenie vlemi neriesim aj ekd sami paci ale dal som raz skoro 3 litre za topanky a po krat case som ich zodral....tak racej do lacnejsich co ti neni tka luto ked sa zoderu......jazdil som asi rok a neico a celkom m ito islo ale potom som siel na strednu a cas uz nebol a hlavne preco som stym skoncil lebo som nemal skym jazdit....ked mas voalku bandu tak ta ovela vaic bere a aj sa toho vaic naucis
-
hojko
Site Admin
wewka: Skvele
a zaroven ti gratulujem
Neviem co to znamena, ze ked si bola mala, ale pocitam, ze to uz nejaky ten rok dozadu bolo, zrejme este za cias rybyciek. To sa s dnesnymi doskami neda vobec porovnat. Tie dosky sa nehybali poriadne ani dole z kopca, mali tvrde umele kolieska (mozno nejake to percento gumy by sa tam naslo), nekvalitne loziska, nekvalitne treky a hlavne boli tazke.
wewka:Teraz máš koľko? 9?
Hojko:Ja si pamätám, že v škôlke sme mali chalana, ktorý bol synom jednej z vychovávateliek a strašne sme ho žrali, pretože mal rybičku a zo spodu mal gombík, ktorý keď stlačil, tak to vydávalo všeliake zvuky. To bola najväčšia móda vtedy.
Väčšinou, keď sa tam tom niekto viezol (vrátane neho), tak štýlom, že jedno koleno na doske, druhým sa odrážal
Hojko:Ja si pamätám, že v škôlke sme mali chalana, ktorý bol synom jednej z vychovávateliek a strašne sme ho žrali, pretože mal rybičku a zo spodu mal gombík, ktorý keď stlačil, tak to vydávalo všeliake zvuky. To bola najväčšia móda vtedy.
Väčšinou, keď sa tam tom niekto viezol (vrátane neho), tak štýlom, že jedno koleno na doske, druhým sa odrážal
Prvy krat na skejte som stal uz neskutocne davno, vzdy som ale jazdil chvilu a potom roky zasa nie, teraz znovu zacinam, za mesiac jazdy zlomene 2 dosky za 2500 sk
cize ziadna lacna zalezitost, nenavidim ked musim jazdit tam kde su ludia ktory sa na mna kukaju, jemi to take neprijemne, ale nikde v martine sa jazdit teda ani neda, akurat tak v meste na pesej zone je dobry povrch, ale tam su nasi skvely ochranci zakona, sk8 oblecenie moc nenosim, iba obtiahnute nohavice dc, a cinske ale tie su blbe, dc su robene aby si mal dobre nohy volne na skate, tie ciny zavadzaju pri vykopavani labky, dalsia vec topanky za 250 sk z tesca som kompletne roztrhol na polku behom niekolkych desiatok minut, sk8 boty boli omnoho komfortnejsie, a drzia mesiac konkretne trapne adio kenny anderson, mal som aj c1rca, drzali chvilu a potom uz len velka diera ,, a nazor ze sk8 je ako trend teda urcite neberem, skor sk8-erov kvalitne ubuda (aspon tu), a takych co len stoja moc nepoznam, a vobec takych neriesim
ja stale len jazdim ked som von, a ked sa mi nechce tak idem domov za komp, nebavi ma kecat moc s niekym, navyse ked mam vysoky pulz zo zadychania
inac moje idoly su asi don nguyer a corey duffel , brutalny styl, pop, rychlost,originalitka
skateboarding je styl ktory nerespektuju v europe moc... je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport...ale skateboarding...je pre mna uricte lifestyle!!...jazdim s prestavkymi...rodney mullen je typek...vynasiel ollie a dava povacsinou manualy, grindy a flipy ale take mena ako... aarto sari, tony hawk, rick mccrank, chad muska, bam margera, shaun wite, bob burnquist, paul rodrigez a spol...suu utiez riadne dobry!!...boty vans, trika emerica a nohavice adio ...
...doska local skate, trucky independent, koleicka spit fire ... hmm 
-
.:M4jco:.
Medium Star
Nieje to preto. Je to preto, lebo úrady a podobne veci radšej postavia dalšie futbalové ihrisko ktoré bude zbytočné. A postavia ho preto lebo si myslia že futbalisti v ich meste to niekam dotiahnu a budu v tom dobrý. A aj preto lebo futbalistov je viacej než skaterov. Futbal je najpopulárnejší šport na svete tak to aj nejakú odozvu má. Avšak aby niekto postavil skatepark, podotýkam kvalitný, s návrhmi a podobne, ktorý stojí okolo 50-60 000 SK to nie, radšej vysolia pol miliona za ihrisko trávnate...je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport
-
Hulkm
Professional
to zatacanie ma vlemi sralo a dost casto som si musel traky napravat aj ekd som to dostiahol....ked neico nevyslo a zavadil som s snim o obrubnik napr tak to hned zacalo.:M4jco:. napísal:Uvolni si trucky, to ti pomôže. A pokial by ti skate zatáčal pri jazdení, utiahni si šroby čo držia trucky na doske, ale dotiahnuť myslím tým, nadoraz dotiahnuť.