Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

ja som skejtoval asi rok.. nedarilo sa mi a preto som prestal.. a je mi lepsie.. mam cas venovat sa inym zalezitostiam...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Necro: Na to, ze jazdis rok toho teda vela nevies, pretoze nieco take vela ludi zvladne za prvy mesiac.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

takze na ulici to je napr Rodney Mullen, Dustin Dollin .....Urampa asi Tony Hawk, Bucky Lasek..... oblecenie vlemi neriesim aj ekd sami paci ale dal som raz skoro 3 litre za topanky a po krat case som ich zodral....tak racej do lacnejsich co ti neni tka luto ked sa zoderu......jazdil som asi rok a neico a celkom m ito islo ale potom som siel na strednu a cas uz nebol a hlavne preco som stym skoncil lebo som nemal skym jazdit....ked mas voalku bandu tak ta ovela vaic bere a aj sa toho vaic naucis
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

hojko napísal:Necro: Na to, ze jazdis rok toho teda vela nevies, pretoze nieco take vela ludi zvladne za prvy mesiac.
ale ja idem na skate tak raz za mesiac. A v SL nemas poriadne kde skejtovat
. A ked si spomeniem ze som zacinal na old school skejtoch
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

v poslednej dobe si vsimam ye uy "skejtuju" aj emaci. Vecsinou ten sk8 nosia iba v ruke ako modnz doplnok. Je mi z nich zle ak ich vidim. Najradsej bz som ich rozkpal.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

ja ked som bola mala tak som sa vozila na bratovom skejte z kopca :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

wewka: Skvele :shock: a zaroven ti gratulujem :D Neviem co to znamena, ze ked si bola mala, ale pocitam, ze to uz nejaky ten rok dozadu bolo, zrejme este za cias rybyciek. To sa s dnesnymi doskami neda vobec porovnat. Tie dosky sa nehybali poriadne ani dole z kopca, mali tvrde umele kolieska (mozno nejake to percento gumy by sa tam naslo), nekvalitne loziska, nekvalitne treky a hlavne boli tazke.
wewka
Expert
Expert

to bolo asi ked som mala 5 rokov :) cize zas tak davno to nebolo :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

wewka:Teraz máš koľko? 9?

Hojko:Ja si pamätám, že v škôlke sme mali chalana, ktorý bol synom jednej z vychovávateliek a strašne sme ho žrali, pretože mal rybičku a zo spodu mal gombík, ktorý keď stlačil, tak to vydávalo všeliake zvuky. To bola najväčšia móda vtedy. :D
Väčšinou, keď sa tam tom niekto viezol (vrátane neho), tak štýlom, že jedno koleno na doske, druhým sa odrážal :hehe:
wewka
Expert
Expert

heh nie..ked vas to tak zaujima mam 16. :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

NO ako som spominal ucil som sa ollie a teraz na jar som to vytiahol tak som tam kde som zacal :D:D...ale uz to rzobehnem dufam
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Skusal som a za pol roka som vedel olieho a kick flip a padat na beton ale potom ma zacala boliet noha tak koniec bol ale inac pekny druh sportu a zivotneho stilu
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Prvy krat na skejte som stal uz neskutocne davno, vzdy som ale jazdil chvilu a potom roky zasa nie, teraz znovu zacinam, za mesiac jazdy zlomene 2 dosky za 2500 sk :( cize ziadna lacna zalezitost, nenavidim ked musim jazdit tam kde su ludia ktory sa na mna kukaju, jemi to take neprijemne, ale nikde v martine sa jazdit teda ani neda, akurat tak v meste na pesej zone je dobry povrch, ale tam su nasi skvely ochranci zakona, sk8 oblecenie moc nenosim, iba obtiahnute nohavice dc, a cinske ale tie su blbe, dc su robene aby si mal dobre nohy volne na skate, tie ciny zavadzaju pri vykopavani labky, dalsia vec topanky za 250 sk z tesca som kompletne roztrhol na polku behom niekolkych desiatok minut, sk8 boty boli omnoho komfortnejsie, a drzia mesiac konkretne trapne adio kenny anderson, mal som aj c1rca, drzali chvilu a potom uz len velka diera ,, a nazor ze sk8 je ako trend teda urcite neberem, skor sk8-erov kvalitne ubuda (aspon tu), a takych co len stoja moc nepoznam, a vobec takych neriesim ;) ja stale len jazdim ked som von, a ked sa mi nechce tak idem domov za komp, nebavi ma kecat moc s niekym, navyse ked mam vysoky pulz zo zadychania ;) inac moje idoly su asi don nguyer a corey duffel , brutalny styl, pop, rychlost,originalitka ;)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

skateboarding je styl ktory nerespektuju v europe moc... je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport...ale skateboarding...je pre mna uricte lifestyle!!...jazdim s prestavkymi...rodney mullen je typek...vynasiel ollie a dava povacsinou manualy, grindy a flipy ale take mena ako... aarto sari, tony hawk, rick mccrank, chad muska, bam margera, shaun wite, bob burnquist, paul rodrigez a spol...suu utiez riadne dobry!!...boty vans, trika emerica a nohavice adio ... :P...doska local skate, trucky independent, koleicka spit fire ... hmm :?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport
Nieje to preto. Je to preto, lebo úrady a podobne veci radšej postavia dalšie futbalové ihrisko ktoré bude zbytočné. A postavia ho preto lebo si myslia že futbalisti v ich meste to niekam dotiahnu a budu v tom dobrý. A aj preto lebo futbalistov je viacej než skaterov. Futbal je najpopulárnejší šport na svete tak to aj nejakú odozvu má. Avšak aby niekto postavil skatepark, podotýkam kvalitný, s návrhmi a podobne, ktorý stojí okolo 50-60 000 SK to nie, radšej vysolia pol miliona za ihrisko trávnate...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kvalitny dreveny park za 50k? Sa zobud :D ! To su miliony... A futbalove ihrisko tiez nestoji pol mega ale viaaaaacej. No su na kazdom kroku a slovensky futbal tiez za vela nestoji. Teraz v KE idu dat dole skatepark a postavia tam lezecku stenu :evil: ...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No park typu radius, centrála (funbox s grindboxom a railom alebo pyramida s grindboxom) bank, sme mohli mať za tých 50-60 tisíc ako hovorím od No limit constructions, avšak táto ponuka bola dva roky dozadu. Teraz by boli ceny možno iné.
frajo102
Expert
Expert

Príspevok od používateľa frajo102 »

Caute mam skate a neda sa na nom poriadne zatact.... tak by som sa chcel spytat ze kde a s akou tvrdostou si mam kupit silenblock na track aby sa mi dobre zatacalo????

DIk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Uvolni si trucky, to ti pomôže. A pokial by ti skate zatáčal pri jazdení, utiahni si šroby čo držia trucky na doske, ale dotiahnuť myslím tým, nadoraz dotiahnuť.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

.:M4jco:. napísal:Uvolni si trucky, to ti pomôže. A pokial by ti skate zatáčal pri jazdení, utiahni si šroby čo držia trucky na doske, ale dotiahnuť myslím tým, nadoraz dotiahnuť.
to zatacanie ma vlemi sralo a dost casto som si musel traky napravat aj ekd som to dostiahol....ked neico nevyslo a zavadil som s snim o obrubnik napr tak to hned zacalo :?
Napísať odpoveď