Blicujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

este nikdy, nemam k tomu nejaky vazny dovod :)
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo :D Alebo sa vozit cele doobedie autobusom alebo elektrickou z konecnej na konecnu.... :lol: Jaj, stare dobre casy :oops:
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna... :lol:
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

neblicujem

zatial iba raz v kriticky den na 3 posledne hodky...inak nie
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Som viac doma nez v skole, bez nadsazky. Uz je to v takom stadiu ze ospravedlnenky nenosim a kazdemu je to jedno, len nech zmaturujem a zbavia sa ma :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

jerik napísal:Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo :D
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna... :lol:
tak toto si PRESNE vystihol :) :wink: K+++++++
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Ja - ano. Ale to su take "blice na istotu". napr. Rano sa mi nechce vstavat a tak idem k alergologicke , ze ci chcem prepisat kvapky alebo idem k zubarke ze ma boli zub a ked mam peciatku tak no problem
jerik
Light Star
Light Star

Petoo: Dik za K :)
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne. :) Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich :? Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

poviem to takto za celý školský rok nemám ani 1 hodinu ospravedlnenú ani neospravedlnenú. snažím sa blicovať legálne :)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

raz za cas sa treba aj uliať neee?? 8)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ten pocit, ked vstanem, nechut do skoly (vacsia ako inokedy)
skocim k koznej/ocnej alebo neviem akej..
posucham kozu nech je cervena...prev. prehl. k ocnej a pod.
a cely je je kliiidek, skvely to pocit :oops:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jerik napísal:Petoo: Dik za K :)
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne. :) Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich :? Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba :D
ja neblicujem, ale chcem sa opytat teba a spol., ktori blicujete, na zakladne/strednej vam na to nic nepovedali rodicia, ze ste doma???
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

No ja mám matku celý živott doma lebo sa stará o postihnutého brata takže keď chcem blicnúť tak jedine do krčmy alebo ku kamarátovi/bratrancovi.Rodičia mi už 3 krát prišli na to že blicujem.Prvý krát bol zjeb ako sviňa to som mla aj zaracha a podobne, druhý krát to už bolo len medzi mnou a matkou takže v pohode a tretí krát matka vravela že "triedny mi písal mail že si chýbal vtedy a vtedy toľko hodín, budeš mať neospravedlnené však?", a ja som jej povedla "ale figu, musel sa pomýliť, uvidíš nebudem mať neospravedlnené" lebo som mal už vytlačenú ospravedlnenku.Moc často chorý nebývam a 90% ospravedlneniek čo mám v slovníku sú tlačené.Hodiny si držím v limite max 120-130 ospravedlnených a max tých 5-6 neospravedlnených
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

2Pacaveli napísal:ja neblicujem, ale chcem sa opytat teba a spol., ktori blicujete, na zakladne/strednej vam na to nic nepovedali rodicia, ze ste doma???
No mna doma este nenasli alebo poviem ze mame volnu hodinu a idem napr na svrtu do skoly obleciem sa a zdekujem sa a hotowo :D
jerik
Light Star
Light Star

A co na to rodicia? No nic, nevedeli ze som doma, ked oni su v praci :D A ked sa nahodou stalo ze niekto prisiel, tak bud som isiel na 3-4hodinu, alebo nam posledne hodiny odpadli. :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nevymeškávam veľa, len keď je za mnou ťažký víkend (:pivko:) alebo je nejaká písomka, z ktorej neviem nič(vačšinou sa mi to podarí tak, že sa aj tak nepíše, ale aspoň si pospím).. inač do školy dochádzam a mám to v pohode ospravedlnené, tak nulté hodiny vynechávam dosť často.Ale oproti minulému roku je toho vymeškávania oveľa menej, lebo už naozaj nemám náladu sa na konci roku vyťahovať z problémov..(minulý rok som sa len o chlp vyhol 5, len koli tomu, že som nebol na jednom predmete asi 2 mesiace a potom som nemal potrebné zadania :roll: )

a inač rodičia mi to nikdy nezistili..buď bolesť pekne zahrám alebo poviem, že máme prvú hodinu voľnú a tak že idem k nejakej doktorke(mám v rukáve pekných pár problémov typu časté tečenie krvi z nosa, znamienka..) aby som nevymeškával a potom o hodinku sa pekne vrátim domov :D
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

mate niekto niaky specialny a osveceny navod ako vyrobit peciatku?
poznam ten ze si ju vyrobis vo worde zrkadlovito vytlacis a otlacis do slovnika ale mate niekto nieco lepsie?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ze ju vytlacis priamo na ten slovnikovy papier (a5) ? :D
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

kukiak napísal:ze ju vytlacis priamo na ten slovnikovy papier (a5) ? :D
no jasne, ale to ma zaujima ze ako sa to da lebo ja ked to tam dam tak sa mi ten slovnikovy papier vzdy pokrci a musim ho od tial vyberat.dalo by sa to tak ze tam dam ten papier a ono mi to vytlaci presne tam kde ja chcem? mam tlaciaren HP Deskjet F2280.

dikk
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som bol raz s babkou u dokotra, koli jednemu vysetreniu, no u doktora som skoncil skor ako som predpokladal......v pohode som stihal na prvu hodinu.....no lenze babka ma zachranila...povedala, ze mozem ist k nej domov na cajik.....ze hodinku, dve posedim....a ja som si posedel dve hodinky.... :oops:
Dobru ja mam babku....podporovala nas v takychto veciach :P
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

No obcas s kamosom piatky chodime poza ale u nas v meste je to normalka a ospravedlnenky nie su problem lebo chodime na futbal a doma mam peciatku klubu takze pohoda:)
Napísať odpoveď