Kamarat ma poprosil ze ci by som mu neporadil s kupov nejakej zvukovej karty okolo 1000 SK. Co doporucujete vy ? Ja som mu navrhol kartu Creative SB X-Fi Xtreme Audio (cca. 1100 SK) ale na mnohych strankach (napr. aj TU) som si cital ze X-Fi Audio su karty s nekvalitnym zvukom a ze je to len marketingovy vyrobok. Takze oplati sa investovat do kariet X-fi Xtreme Music/Gamer alebo kupit lacnejsiu variantu v podobe Creative SOUND BLASTER AUDIGY SE (cca. 600 SK) ? Dakujem
Ku karte budu pripojene reproduktory GENIUS Home Theater SW-5.1 5000
Doporucte zvukovu kartu
som majitelom X-fi extreme audio a som s nou spokojny, ma pekny zvuk, na tie chcrchlatka je ta karta az moc dobra, drahsie karty (rady gamer a neviem co este) maju iba pridane nejake fuknkcie ktore clovek pokial nehrava hry nevyuzije. Myslim ze v tejto cenovej hranici a na pocuvanie hudby je to karta idealna.
zalezi aj od PC do ktoreho ju chces... ja som si kupil Creative SoundBlaster Audigy SE /zakladnu/ a napr. AMD 1,8Ghz... pri zapnutom 24 bit enhanced HD mi to CPU nestihal... ale samozrejme existuje plno SW enhancerov s ktorym dosiahnes dobry zvuk aj na integrovanej...
ak je ten PC dostatocne vykony - urcite X-fi
ak je ten PC dostatocne vykony - urcite X-fi