Doporucte zvukovu kartu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Doporucte zvukovu kartu

Príspevok od používateľa reno23 »

Kamarat ma poprosil ze ci by som mu neporadil s kupov nejakej zvukovej karty okolo 1000 SK. Co doporucujete vy ? Ja som mu navrhol kartu Creative SB X-Fi Xtreme Audio (cca. 1100 SK) ale na mnohych strankach (napr. aj TU) som si cital ze X-Fi Audio su karty s nekvalitnym zvukom a ze je to len marketingovy vyrobok. Takze oplati sa investovat do kariet X-fi Xtreme Music/Gamer alebo kupit lacnejsiu variantu v podobe Creative SOUND BLASTER AUDIGY SE (cca. 600 SK) ? Dakujem

Ku karte budu pripojene reproduktory GENIUS Home Theater SW-5.1 5000
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

som majitelom X-fi extreme audio a som s nou spokojny, ma pekny zvuk, na tie chcrchlatka je ta karta az moc dobra, drahsie karty (rady gamer a neviem co este) maju iba pridane nejake fuknkcie ktore clovek pokial nehrava hry nevyuzije. Myslim ze v tejto cenovej hranici a na pocuvanie hudby je to karta idealna.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Aj tak na tom budes pocuvat v lepsom pripade 192kbps mp3ky takze akakolvek draha a kvalitna karta je zbytocna. Imho tou "obycajnou" audigy nic nepokazis, mam ju takisto a takmer nie je poznat rozdiel od integrovanej - az pri vyssich kvalitach mp3 (320kbps) a kvalitnejsich sluchatkach.
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

zalezi aj od PC do ktoreho ju chces... ja som si kupil Creative SoundBlaster Audigy SE /zakladnu/ a napr. AMD 1,8Ghz... pri zapnutom 24 bit enhanced HD mi to CPU nestihal... ale samozrejme existuje plno SW enhancerov s ktorym dosiahnes dobry zvuk aj na integrovanej...

ak je ten PC dostatocne vykony - urcite X-fi
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Takze rozhodol som sa pre Audigy SE btw. Je to urcene pre metlaka, ktory planuje pozerat na compe koncerty (ma celkom velku zbierku) :-) . Doteraz ich pocuval na dvd prehravaci s vyssie spominanymi repro. Jeho pocitac = CPU 4200+ X2 AM2, 2x1GB Ram, 250GB 16MB HDD, ATI 3650 256MB DDR3

tak mozte :lock:
Napísať odpoveď