TU Košice - uzavierka prihlašok
-
Old Dirty Bastard
Guru
TU Košice - uzavierka prihlašok
Zdravim,
som na toto akosi zabudol a tak sa chcem spytať. Kedy sa uzatvaraju prihlašky na technicku univerzitu v Košiciach? Popripade kedy sa už uzavreli, ak sa uzavreli.. Konkretne by som potreboval vedieť ako je to s prihlaškamy na fakultu elektrotechniky a informatiky. Nemožem to nikde na nete najsť, ani na ich stranke, ak niekto viete, prosim poradte..
Dakujem.
som na toto akosi zabudol a tak sa chcem spytať. Kedy sa uzatvaraju prihlašky na technicku univerzitu v Košiciach? Popripade kedy sa už uzavreli, ak sa uzavreli.. Konkretne by som potreboval vedieť ako je to s prihlaškamy na fakultu elektrotechniky a informatiky. Nemožem to nikde na nete najsť, ani na ich stranke, ak niekto viete, prosim poradte..
Dakujem.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Mek: už sa stalo, na nete som našiel termin. Už som tam aj volal a povedali, že nemaju plny stav, že kludne možem poslať aj v pondelok aj v utorok prihlašku takže pohoda..
patrick1: ja tam osobne nejdem
posielam poštou..
inak mam teraz druhy problem, som im tam volal a pytal sa kde sosnem prihlašku na fakultu FEI tak mi nejaka ženska povedala, že to maju na webe, ale nemožem to nikde najsť
neviete niekto kde sitahnem prihlašku? papiernictvo maju zavrete teraz a chcem to už zajtra vyplniť..
//našiel som len vzor http://www.fei.tuke.sk/home/pre-uchadza ... 7-2008.pdf
//OK, už mam aj prihlašku
patrick1: ja tam osobne nejdem
inak mam teraz druhy problem, som im tam volal a pytal sa kde sosnem prihlašku na fakultu FEI tak mi nejaka ženska povedala, že to maju na webe, ale nemožem to nikde najsť
//našiel som len vzor http://www.fei.tuke.sk/home/pre-uchadza ... 7-2008.pdf
//OK, už mam aj prihlašku
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak nechcem nikoho odradzat. Ja momentalne nemam ziadne problemy, lebo som este ani jeden predmet nemal zapisany 2x. A koncim na FEI 2. rocnik.
Ale nas mily pan dekan, sa rozhodol, ze sa budu uznavat skusky iba A a B. CIze ak 2x neabsovujete predmet, bezne sa to robilo tak, ze ste si dali vystup, nastup, uznali vam predmety a mali ste na ten predmet co ste nespravili dalsie 2 pokusy, no teraz vam uz uznaju iba skusky ktore boli na znamky A a B. Takz edost podraz z jeho strany si myslim...
Inak prvakom dost ulahcil studium na druhejs strane...
Nápravné opatrenie k zníženiu počtu študentov prekračujúcich štandardnú dĺžku štúdia
Ale nas mily pan dekan, sa rozhodol, ze sa budu uznavat skusky iba A a B. CIze ak 2x neabsovujete predmet, bezne sa to robilo tak, ze ste si dali vystup, nastup, uznali vam predmety a mali ste na ten predmet co ste nespravili dalsie 2 pokusy, no teraz vam uz uznaju iba skusky ktore boli na znamky A a B. Takz edost podraz z jeho strany si myslim...
Inak prvakom dost ulahcil studium na druhejs strane...
Nápravné opatrenie k zníženiu počtu študentov prekračujúcich štandardnú dĺžku štúdia
-
Old Dirty Bastard
Guru
takze budu brat vsetkych co sa doteraz prihlasili ? len skoda, ze zasadaju az 25.juna. Mohli skor posielat odpovede o prijati, bo 10.juna odchadzam do holandska a nejako si to budem musiet potom poriesit.Old Dirty Bastard napísal:to znamena, že aj ked termin v pondelok, prihlašku možeš poslať podla toho čo mi povedali, aj neskor.. kedže ešte nemaju obsadene všetky miesta na fakulte.. maju proste volne miesta a termin sa im už konči..
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Jimmy
Light Star
Známky si vypíš sám, ale tie kódy a pod. nechaj na školu, aby si tam nenapísal blbosti.....a potvrdenie od školy znamená, že škola potvrdzuje správnosť údajov, teda tých známok......inak prihlášky sa môžu podať po 31.mája pokiaľ viem, nie?Old Dirty Bastard napísal:ešte niečo som sa chcel spytať.. ohladom tych znamok a veci čo sa tyka strednej školy, tak to mam odniesť do školy a oni mi to vyplnia alebo si to možem vypisať sam? mam na mysli znamky podla vysvedčeni, kod strednej školy, odboru a podobne..
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Jimmy
Light Star
Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....Old Dirty Bastard napísal:nie na každej škole, na tu kde sa hlasim ja ostava par dni
takže to musim potom ešte pirhlašku zaniesť do školy a oni to musia nejak potvrdiť? kua, no dufam že to budem stihať
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
fakulta informatiky len do 11.majaJimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
k tomu potvrdeniu-->na druhej strane prihlášky(kde sú aj známky) máš na spodku kolonky na potvrdenie od školy(musí byť) a od lekára(podľa toho, či to fakulta (vyžaduje, alebo nie)
PS: ak si ešte nezaplatil za prihlášku, tak si ju sprav elektronicky.....pred pár dňami to tam konečne spojazdnili (TUKE)
-
webmasterr
Medium Professional
potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..Jimmy napísal:Na Technickej univerzite v Košiciach sú prihlášky do konca mája (aspoň na leteckú a fakultu informatiky viem na 100%).....
ja studujem na FEIke 4ty rok