Spoľahlivý webserver
Spoľahlivý webserver
Pls poradte nejaky kvalitny, spolahlivy a bezpecny Webserver aj komercny, peniaze nerobia problem. Mali sme Apache, teraz Abyss ale s oboma sme mali problemy a teraz radsej uvazujeme o komercnych produktoch.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
www.lighttpd.net si uz skusal? alebo http://www.sun.com/software/products/we ... b_srvr.xml
tu by ti viac pomohlo kupa lepsieho HW,ako zbytocne vrazanie do SW.Syfon napísal:Problem bol v tom, ze sa za par dni uplne zaplnila RAM (aj virtualna) a trebalo resetnut webserver. No nakoniec sa to podarilo odstranit novsou verziou PHP. Teraz mame Abyss a ten pri vacsej zatazi nezvlada a treba ho restarovat.
Este by som upresnil, ze to bezi na Windowse
Vdaka za rady
nerozmyslal si nad prechodom na linux?
LoL,neviem co pomoze restartovanie apache ked masina nezvlada zataz.heker napísal:Co za HW to je, aka ramka a na kolko je nastavena virtualna pamat? Na normalnych hostingoch je bezne, ze do cronu sa nastavi v istych intervaloch restartovanie Apache a to presne z tychto dovodov, ktore si uviedol.
Kazdopadne udaje o HW ti budu na hovno a na nic viac.Kedze nevies aku zataz robia dane weby ktore su na serveri.
No mohol som to blizsie specifikovat, zataz som myslel tu internetovu, je tam A64 3200+ a v case najvacsieho zatazenia HW zvlada, traffic v spickach je aj 50 Mbit, priemer je 10 Mbit. Prave ked je na server vela pripojeni zvonka tak webserver akoby zmrzne a treba ho resetnut.
Linux nie, lebo z nas sa do toho nikto poriadne nevyzna
Linux nie, lebo z nas sa do toho nikto poriadne nevyzna
Re: Spoľahlivý webserver
(ne)kvalitny, (ne)spolahlivy a (ne)bezpecny....to nezalezi ani tak od web servru ako od toho, ako je nastaveny..do istej mieri moze byt kazdy aj ajSyfon napísal:Pls poradte nejaky kvalitny, spolahlivy a bezpecny Webserver aj komercny, peniaze nerobia problem. Mali sme Apache, teraz Abyss ale s oboma sme mali problemy a teraz radsej uvazujeme o komercnych produktoch.
Skusil by som este webserver Sun.Kazdopadne tu to vidim na upgrade HWSyfon napísal:Urcite by prechod na Linux pomohol lenze by bol problem s aplikaciami a to radsej neriesim
krasko: Ano, ale oba co sme skusali nepracovali v nasom pripade spolahlivo a preto hladam nejaky co sa raz dobre nastavi a je s nim dlhsiu dobu pokoj.
-
studenymartin
Novice
linux
Jediny problem preco ti to to tak mrzne je v tom ze to bezi na windowse.
apache najlepsie pracuje na linuxe/unixe a na windowse je jeho vykon aj o 500% nizsi.
Takze pokial tam nedas linux, tak sa problemov nezbavis
apache najlepsie pracuje na linuxe/unixe a na windowse je jeho vykon aj o 500% nizsi.
Takze pokial tam nedas linux, tak sa problemov nezbavis