NASIEL SA MT SIEMENS CF75, 9.5.08 KE
NASIEL SA MT SIEMENS CF75, 9.5.08 KE
nasiel sa mobilny telefon siemens CF75, dnes-9.5.08 o 21:57 v kosickej MHD, zastavka mier (bus schvalne nepisem)
ak by sa nasiel jeho majitel, tak nech sa mi ozve (naj. ICQ), polozim mu zopar kontrolnych otazok... ak niekto napise imei strateneho telefonu, sfleku je jeho
ps: nemam ani paru, kam som mal tento prispevok zaradit
ak by sa nasiel jeho majitel, tak nech sa mi ozve (naj. ICQ), polozim mu zopar kontrolnych otazok... ak niekto napise imei strateneho telefonu, sfleku je jeho
ps: nemam ani paru, kam som mal tento prispevok zaradit
tak som tam dal moju sim, boli tam len moje cisla (nechcel som ju tam davat preto, ak by sa dana osoba nahodou zastavila na policii, tak aby som z toho nedajboze nemal este nejake problemy)
ps: teoreticky uvahy (tu) zverejnovat nemusite, ale konstruktivnej rade sa nepohnevam
svet je malyaddictor napísal:preco??? ocakavas ze zhodou okolnoti je majtel Hojkac a precita si tuto temu? co ked je to nejaka dievcina(ktorych tu vela neni) alebo nejaky starsi clovek....???
potom by som takuto temu nezalozil na x inych forach; ospravedlnenie prijimamaddictor napísal:este mi napadlo, ci neni tema zalozena koli karme, ak ne, tak za ospravedlnujem...
ps: teoreticky uvahy (tu) zverejnovat nemusite, ale konstruktivnej rade sa nepohnevam
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
moj zlaty, daj mi aj tri minusky ak sa ti ulavi... snad by som to nejako prezilMartin44 napísal:Chalan sa totiz chce ukazat aky je dobrosrdecny a nahrabat na tom karmu
jj v tomto mas 100%nu pravduMartin44 napísal:
tie "nepausalovky" sa tiez tusim kupuju na OP, cize by to mali mat evidovanepinco napísal:a čo ak simka je klasická prima s kreditom? Také simky som už párkrát našiel na chodníku.
neskusal som ziaden pinFilipito napísal:smejo: skusal si zadat pin styri 0?
btw, co su tie citacky na sim karty, treba tam zadavat tiez pin (pri kopirovani udajov, napr.)?
-
mikkimikki
Medium Professional
tak bol som v pomaranci, kde ma len nechapavo poslali na policiu, kde by som vsak nesiel, pretoze viem, kde by to skoncilo...
dal som si tam vsak moju kartu, prezeral menu, nasiel som tam fotky majitelky
a potom som skusil pozriet smsky, kde boli nejake (nie moje), tak som napisal zrejme jej priatelovi (ktory bol bud taky otapeny, pod vplyvom omamnych latok alebo asocial
), cize bude to OK... vdaka vsetkym
dal som si tam vsak moju kartu, prezeral menu, nasiel som tam fotky majitelky