Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz
TU Košice - uzavierka prihlašok
ta si sa odrbal, netreba verit druhym, vies co skus im tam zavolat, kedze nemaju plne stavy tak by to problem byt nemusel. a ta vezmu tak ci tak.Retne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feikudpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
Znamky vypisane potvrdene, u lekarky som bol, len som chcel ist este potvrit u notarky certifikaty za socky a poslat ale tak co s tym teraz
-
Old Dirty Bastard
Guru
keby si prečital temu, tak by si sa dozvedel, že prihlašku uplne stači odoslať v utorokRetne napísal:No fasa ze mam doma prihlasku na Feikudpc, ktory kkt mi povedal ze do konca maja, kua ze som si to neoveril, btw dasa s tym este nieco robit?
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Máš pravdu, moja chyba.....ale na leteckej je do 31. majastanulik napísal:fakulta informatiky len do 11.maja
Ja som im poslal prihlášku so známkami a potvrdením so školy(letecká).....asi týždeň na to mi volali, že im mám poslať overené vysvedčenia a aj potvrdenie od lekára=>nestačili im známky vypísané na prihláškewebmasterr napísal:potvrdenku od lekara ti staci doniest pri zapise...a potvrenie od skoly ti tam treba ked si tento rok maturoval..pripadne ked davnejsie tak bud potvrdenie o spravosti vypisanie znamok alebo overene vysvedcenia..