NASIEL SA MT SIEMENS CF75, 9.5.08 KE

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

smejo napísal:tak bol som v pomaranci, kde ma len nechapavo poslali na policiu, kde by som vsak nesiel, pretoze viem, kde by to skoncilo...

dal som si tam vsak moju kartu, prezeral menu, nasiel som tam fotky majitelky :D a potom som skusil pozriet smsky, kde boli nejake (nie moje), tak som napisal zrejme jej priatelovi (ktory bol bud taky otapeny, pod vplyvom omamnych latok alebo asocial :D ), cize bude to OK... vdaka vsetkym
ku.a ja nechapem co riesis, nechapem tomu s tou policiou no kde by to akoze skoncilo keby si isiel na policiu, mal si ist rovno tam a mal by si pokoj a nie sa mu hrabat v galerii a pozerat si cudzie fotky, poviem ti keby som bol majitelom a by som sa dozvedel ze si ocumoval obsah mojho mobilu tak nie ze by som ti podakoval ale nadal by som ti do kktov
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

ubohe ze tu nejaky pubertalny magor ide rozdavat k- za to ze mam pravdu, ked niekto najde mobil tak ho odovzdaj chlpatym a nie ocumovat cudzie fotky a citat cudzie sms, nenapadlo ta ze v tom telefone mozu byt rozne osobne veci?...

//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 12:07 )
fizz napísal:Jasne, to je prikladny kkt, ked sa snazi vratit telefon, ktory nasiel. Omg, co je uz toto za svet? :roll:
ved ano vsetko vporiadku ze ho chce vratit ale nie takou formou ze cita cudzie veci a obzera obsah mobilu
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ved ano vsetko vporiadku ze ho chce vratit ale nie takou formou ze cita cudzie veci a obzera obsah mobilu
ved ano vsetko vporiadku ze ho chce vratit ale nie takou formou ze cita cudzie veci a obzera obsah mobilu[/quote]kludne si ho mohol nechat a pozerat si tie fotky aj tak...ani by si o tom nevedel...clovek chce spravit dobry skutok a vsetci len hladaju ake "chyby" pri tom robi
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

fizz napísal:Chlpatym? Ak tym myslis policiu, tak nic proti nim, ale oni mobilne telefony nejako neriesia...cudujem sa, ze v orange-i ho tam poslali. Btw. ten telefon, ak by ho nevratil, by sa dostal bud do bazaru alebo by mu ostal, cize ten obsah by niekto videl tak ci tak. To, ze ty nechapes, ze niekto chce ten telefon vratit a mas strach z toho, ze keby sa to stalo tebe, niekto by videl ako si sa fotil telefonom nahy v kupelni je tvoj osobny problem, tak tu prosim ta netaraj take donebavolajuce nezmysly.
/a co ma chodit po kosiciach a pytat sa ludi, ahoj, nie je toto tvoj telefon?
neriesia?, hlupost lebo mobil ma nejaku tu penaznu hodnotu a ked je to raz nahlasene tak to riesit musia tak netre ty, ved kamos je u chlpacov tak netrepem do vetra, jeden ucitel v nemenovanej skole sa hrabal v galerii a v sms-kach jednemu studakovi a mal z toho fest velke patalie tak sa nehrajte na neviem akych dobrosrdecnych pretoze tieto veci su jasne, najdeny telefon odovzdat policii a nestarat sa a uz vobec nedavat do mobilu simku a podobne voloviny
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

peterkozel - tak ty si kus debila, nijak inak to okomentovat neviem... ak si myslis, ze keby si ho odovzdal "chlpatym", tak by nasiel svojho praveho majitela, tak sa spamataj
ked som ho zapol, tak som siel najprv do tel. zoznamu, kde boli len moje cisla, potom som siel do galerie, ci tam nebudu nejake fotky (svet je maly, mozno nejaky znamy/-a) a potom ma napadlo, ze mozno tam budu nejake smsky, nie so zamerom, aby som zistil, akym sposobom si s priatelom vyjadruju lasku, ale so zamerom najst kontakt na nejakeho znameho danej osoby

WAKE UP!

ps: temu uz povazujem za uzavretu, je na vyssich organoch, ako zaobidu s jej buducim osudom :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

smejo napísal:peterkozel - tak ty si kus debila, nijak inak to okomentovat neviem... ak si myslis, ze keby si ho odovzdal "chlpatym", tak by nasiel svojho praveho majitela, tak sa spamataj
ked som ho zapol, tak som siel najprv do tel. zoznamu, kde boli len moje cisla, potom som siel do galerie, ci tam nebudu nejake fotky (svet je maly, mozno nejaky znamy/-a) a potom ma napadlo, ze mozno tam budu nejake smsky, nie so zamerom, aby som zistil, akym sposobom si s priatelom vyjadruju lasku, ale so zamerom najst kontakt na nejakeho znameho danej osoby

WAKE UP!

ps: temu uz povazujem za uzavretu, je na vyssich organoch, ako zaobidu s jej buducim osudom :D
mne je to uplne jedno ty saso ja len chcem povedat ze je iba tvoja fantazia to ze ked ho das fizlom ze si ho snad nechaju alebo co, ty budes este asi jeden z tych co maju 15 a radi ukazuju prostrednik
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

jaj peterkozel ... s tebou sa rozpravat to je jak sa pytat Psa na ulici ci ta ma rad. Bud nedostanes ziadnu odpoved alebo trepne maximalnu pi******. Ty si ten druhy pripad.
Nic proti policii ale dost casto sa stava ze Prave policajti to odovzdali do Bazaru.
Nadaval by si mu do ko*ot za to ze ti vratil mobil a preto aby ta nasiel musel pozriet tvoje SMSky??
Vies co by som spravil keby si sa takto zachoval po tom ako by som ti doniesol mobil?? Rozslapol ho na zemi a jeho zvysky by som ti napchal do huby. :wink:
Si predstav ze by si mal ten mobil tyzden a stal by ta 15000Sk :roll:
smejo
Addict
Addict

-par rokov dozadu nam vykradli auto, kde boli 3 or 4 mobily, fotak, discman, osobne doklady, nejaka hotovost - skus hadat, ako to dopadlo... spravne, nikdy viac som uz tieto veci nevidel (prave vtedy som zistil, ake je to prist o telefon, ale najma jeho obsah)
-v tv raz bola odvisielana reportaz, ako doniesli na stanicu "najdenu" penazenku s osobnymi dokladmi a hotovostou, co natocili skrytou kamerou - tipni si, ako sa dostala tato penazenka k jej majitelovi... spravne, bez hotovosti

toto mi stacilo k tomu, aby som ho tam nezaniesol (a ozaj, fakt si myslis, ze by sa isli pretrhnut od usilia pre 500 korunovy telefon?)... ak by mi ostavala uz len tato moznost, tak si ho necham ja

taktiez mi je jedno, akym algoritmom odhadujes moj vek, ale mozem ta len ubezpecit, ze OP nejaky ten piatok v penazenke ohrievam
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

peterkozel napísal:neriesia?, hlupost lebo mobil ma nejaku tu penaznu hodnotu a ked je to raz nahlasene tak to riesit musia tak netre ty, ved kamos je u chlpacov tak netrepem do vetra, jeden ucitel v nemenovanej skole sa hrabal v galerii a v sms-kach jednemu studakovi a mal z toho fest velke patalie tak sa nehrajte na neviem akych dobrosrdecnych pretoze tieto veci su jasne, najdeny telefon odovzdat policii a nestarat sa a uz vobec nedavat do mobilu simku a podobne voloviny
heh ty si vtipny ked si myslis ze policajti riesia mobily..potom by nemali cas sa ani najest v mc donalde..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

peterkozel, Ty sa uz spamatuj konecne, co donekonecna lamenutujes o tom ci si dakto bude prezerat veci co mas v telefone? Tiez neviem co sa navazujes do smeja ked luskal v mobile v ramci toho aby nasiel nejaky kontakt na majitela. Ako ak si myslis ze ko*ot typu "lubkam ta" alebo fotky kde si bol zjebany pod balkonmi susedov su pre niekoho zaujimave tak neviem kde zijes alebo na akych drogach ficis, no ak si myslis ze mas v telefone natolko citlive informacie tak musis dat pozor a nestratit ho, ak ho ale stratis alebo ti ho ukradnu a udaje budu zneuzite tak to je uz len tvoj problem. A ked uz tak telefon aspon zapisat ochrannym kodom. Ten sa sice da zmazat prepisanim firmwaru ale sa aj sformatuje pamat takze tak.

A ked uz sa tu ohanas policiou tak oni by ho tiez zapli a prezreli co je v nom.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

je*em na vas, rovnako trapne je aj to ze si vobec pyta radu ze co s najdenym mobilom, no pre mna za mna si ho napchaj do kakaca a s tou policiou sa riadne pleties, za to ze raz v spravach bolo cosi o nejakej penazenke neznamena ze chlpaty su nejake extrem zlo, neviem comu sa cudujete, kamos od chlpatych povedal ze je uplne bezne ze sa k nim dostane mobil a oni maju na starosti najst majitela
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

peterkozel je* ... nastavim ti rit??
Ano su aj normalni policajti ale bohuzial ich kazia taketo Individua ...
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati :roll: Skus policajta na ulici oslovit pan chlpaty ... myslim ze by ta poriesil V.U.M.L. (Vulkanizovany Ucitel Marxizmu Leninizmu) ... inac povedane Obuskom.
Ja proti nim nic nemam ale bohuzial viem ako to dost casto chodi.
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je.
smejo
Addict
Addict

perfektne argumenty :)
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))

a ozaj, naco sa zapajas do trapnych tem? :roll:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:peterkozel je* ... nastavim ti rit??
Ano su aj normalni policajti ale bohuzial ich kazia taketo Individua ...
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati :roll:
Ja proti nim nic nemam ale bohuzial viem ako to dost casto chodi.
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je.
ja si nikoho nezastavam a myslim ze je jedno ako ich nazvem pane boze, serte na to nic som nepovedal

//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 14:02 )
smejo napísal:perfektne argumenty :)
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))

a ozaj, naco sa zapajas do trapnych tem? :roll:
fuuu takze odteraz ked nieco niekto najdete treba rychlo zalozit temu, hmm napriklad naposledy som nasiel stierace, co ty vies mozno su niekoho odtialto
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Porovnavat stierace zo 105 za 200SK z Mobilom ... dobry si. :aasmile29:
smejo
Addict
Addict

...obmedzenec...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

smejo napísal:...obmedzenec...
Si ty :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

:psssst:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

PeterKozel: Na teba škoda slov.
Smejo: Máš pekný úmysel a držím ti palce aby sa vydaril. Ak sa ale nevydarí, podaruj ten mobil niekomu kto by ho mohol potrebovať. Určite sa ti tvoj dobrý skutok vráti. Možno iným spôsobom, ale vráti.
Zamknuté