asi tak nejak by som to aj ja zhodnotil. Obrázok je pekný, ale nemusí byť 2x. Tie hviezdičky tiež, keby boli originálne ale nie jedna hviezdička nakopírovaná. Kombinácia čiernej a bielej bez akejkoľvek inej je už out a celkovo to zladenie, výber fontu.. ničim ma to nezaujalo
Lord_3D napísal:keď je toto sig tak ja som lietajuci koberec...
AKO MOZES OBRAZOK S CIERNYM POZADIM A PISMOM NAZVAT SIG ?!
uz sa tesim ako povies ze si prvý krat otvori PS a tak podobne..
Tu islo len o reklamu...
Ale inac dost antireklama tento grc Heh dalsi PCckovy Dj ktory to v 15 rokoch vzda a prejde na nieco dalsie co uvidi v telke (bboying, graffiti, alebo zacne "rapovat")
Ale inac dost antireklama tento grc Heh dalsi PCckovy Dj ktory to v 15 rokoch vzda a prejde na nieco dalsie co uvidi v telke (bboying, graffiti, alebo zacne "rapovat")
o reklamu ? .. ty by si si nieco seriozne objednal od spolocnosti s domenou na ic.cz ? ... inac tiez sa mi to vobec nepaci sorry
no keby si si pozrel stranku tak vidis ze na pc nehram a neboj v telke som to nevidel
ps.reklama to nebola
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 22:59 )
Lord_3D napísal:keď je toto sig tak ja som lietajuci koberec...
AKO MOZES OBRAZOK S CIERNYM POZADIM A PISMOM NAZVAT SIG ?!
uz sa tesim ako povies ze si prvý krat otvori PS a tak podobne..
prvy krat som som si PS neotvoril ale zacinam. bol by som zvedavy na tvoje zaciatky