Mam notebook HP Pavilion dv2000 series. Bohuzial som ho jedneho pekneho dna vypol a druhy den uz nezapol. Ked stlacim power button rozsvietia sa QuickPlay gombiky ale na displeji nic nenabehne, ani uvodne HP logo, proste je len cierny a notebook nic nerobi a na nic nereaguje. Notebook som kupil v USA kde je nan aj platna zaruka. Na Slovensku mi ho teda zarucne neopravia. Neviete v com by v notebooku mohol byt problem a ci je ina moznost opravy ako v USA. Diky moc za odpovede a navrhy
HP Pavilion - pokazeny
HP Pavilion - pokazeny
Nazdarek!
Mam notebook HP Pavilion dv2000 series. Bohuzial som ho jedneho pekneho dna vypol a druhy den uz nezapol. Ked stlacim power button rozsvietia sa QuickPlay gombiky ale na displeji nic nenabehne, ani uvodne HP logo, proste je len cierny a notebook nic nerobi a na nic nereaguje. Notebook som kupil v USA kde je nan aj platna zaruka. Na Slovensku mi ho teda zarucne neopravia. Neviete v com by v notebooku mohol byt problem a ci je ina moznost opravy ako v USA. Diky moc za odpovede a navrhy

-
midnight_man
Guru
Si si isty, ze vies o com hovoris? Ma notebook a chcel by som vidiet ako vymeni tu grafiku? Ramky este ok, procak by mohol byt uz vacsi problem, resp. drahsi. O doske uz nevraviac, to uz radsej premyslat nad novym notasom. Mozu byt "len" zalomene signalove kable k lcd alebo nieco s doskou. Osobne si myslim, ze to bude potrebovat servis, resp. nejaky schopny kamarat-elektrotechnik by mohol vystopovat zavadu....midnight_man napísal:aku tam mas grafiku?....pravdepodobne odisla grafika.alebo teoreticky mohlo odist hocico..skus vymenit ram...grafiku a tak..CPU vymen....ak nic s toho nepomoze....odisla doska
-
midnight_man
Guru
ano viem o com hovorim, nepozeral som aku ma grafiku ale niektore typy ako Nvidia GO aleto ATi moblity sa daju vymenit vies? to ze to nieje LCD som vydedukoval s toho ze notebook na nic nereaguje a teda ask to nebude monak..ak mas zaujem kolega ozvy sa mozeme sa pripadne dako dohodnut.
// book ma Nvidia GO 7200 tieto rady su urcite vymenitelne
problem je zohnat to a samozrejme cena.
// book ma Nvidia GO 7200 tieto rady su urcite vymenitelne
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
midnight ... ci je vymenitelna sa da zistit jedine Otvorenim ... Velmi malo Notebookov ma MXM Slot na Grafiku ... Vacsina ma Graficky Cip aj Pamate priamo na Motherboarde notebooku ... Je to ovela lacnejsie riesenie
Ja mam Go8600M GT 512MB ... tiez vsetci tvrdili to existuje len na MXM ... velmi rychlo som ich presvedcil o opaku
Ale k problemu ... Pokojne to moze byt Poskodeny BIOS ... Nie raz nam dosla Toshiba z rovnakym priznakom ... Odovzdali sme to do servisnu na prepalenie ... a bolo po probleme
Ja mam Go8600M GT 512MB ... tiez vsetci tvrdili to existuje len na MXM ... velmi rychlo som ich presvedcil o opaku
Ale k problemu ... Pokojne to moze byt Poskodeny BIOS ... Nie raz nam dosla Toshiba z rovnakym priznakom ... Odovzdali sme to do servisnu na prepalenie ... a bolo po probleme
-
midnight_man
Guru
Normalne ho zanes do HP servisu ja osobne som bol v BA Datalane a zobrali mi ho. Kamosovi kupila sestra Pavilion v USA a odisla mu tam sietovka po neakej burke tiez to tam zaniesol. Normalne mu ho opravili sice trochu dlhsie cakali na neake komponenty ale spravili mu to v ramci zaruky. Takze by to nemal byt as taky problem.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ako bolo písané - odnes ho v rámci záruky na reklamáciu do servisu. Paviliony sa servisujú taký fukot, čiže Tvoj prípad zďaleka nie je prvý.
Pravdepodobne Ti vymenia dosku, vyflashujú na nej najnovší BIOS, možno ešte preinštalujú Vistu. Pre istotu si zálohuj dáta čo máš na disku (až sú nejaké nenahraditeľné).
Pravdepodobne Ti vymenia dosku, vyflashujú na nej najnovší BIOS, možno ešte preinštalujú Vistu. Pre istotu si zálohuj dáta čo máš na disku (až sú nejaké nenahraditeľné).