rozbehnutie obchodu s oblečenim
rozbehnutie obchodu s oblečenim
neplánujem nič také kedže nato ešte niesu prostriedky ale kcel by som v budúcnosti niečo takéto a kcel by som sa otom poinformovať ..............čo nato treba nejakú licenciu opravnenia alebo stačí prenajať priestor niekde v meste vyvesiť reklamu a predavaď oblečenie ??? samozrejme už by vtom bol aj e-shop ................
a nič iné netreba ?? licenciu na predaj tovaru atď..........???
a ešte by ma zaujímalo ako je to riešene s reklamáciou ..keby vezmem nejaký tovar napr. s Londýna nejaké boty značky NIKE tak tak mam na ne samozrejme 2 roky zaruku .......lenže keby ich predam o mesiac neskor a zákaznik príde v posledný mesiac keď mne ako predajcovy padla zaruka ale on podla zákona ma ešte mesiac zaruku tak ako sa to rieši .......samozrejme asi vratit len peniaze ...........alebo maju nejake obchody zmlúvy s dodavateľmi tovaru ?
a ešte by ma zaujímalo ako je to riešene s reklamáciou ..keby vezmem nejaký tovar napr. s Londýna nejaké boty značky NIKE tak tak mam na ne samozrejme 2 roky zaruku .......lenže keby ich predam o mesiac neskor a zákaznik príde v posledný mesiac keď mne ako predajcovy padla zaruka ale on podla zákona ma ešte mesiac zaruku tak ako sa to rieši .......samozrejme asi vratit len peniaze ...........alebo maju nejake obchody zmlúvy s dodavateľmi tovaru ?
Ano treba všeliake potvrdenia. To záleží ale od mnoha vecí.Zaxman napísal:a nič iné netreba ?? licenciu na predaj tovaru atď..........???
Niekedy potrebuješ aj papiere originality, prehlásenia.
Lenže ani colnici nevedia čo potrebuješ takže si s tým nelám hlavu.
no ano máš pravdu s tou zárukou. Lenže potom vrátený tovar predáš za to čo si kúpil bez záruky. Napr. cez internet.
Pokial nejsi fijalka nejakej značky/ firmy.
Ale ked kupuješ velké množstvá/ wholesale / likvidácie tak nemáš žiadnu záruku u dodávatela.
Skús http://www.zivnostnik.sk/