Jazvy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Moje jazvy.
Tak keď som mal 4 roky šiel som na bicykli a zrazu predomnou vyrástol plot. Jazvu nad ľavým okom mám dodnes. Nie je ju už dobre vidno, ale ak sa dobre pozriete, je tam.
Ako 6 ročný som dostal úžasný nápad chytiť mačku za chvost. Veľkú dedovu mačku. Tak som ju za ten chvost chytil, no ona to nenechala len tak. Začala utekať, no a keďže ona bola už veľká mačka, a ja ešte malý chlapec, tak som musel utekať za ňou. Prešmykla sa popod také oceľové dvierka no a ja som to tiež nenechal len tak, tak som ju držal. No len dovtedy, pokiaľ mi tie dvierka neprerezali ruku :D Bola z toho asi 7-8 cm dlhá rezná rana, troška narezaná bola aj časť kosti. To bola paráda :D
Rana sa zahojila, dnes mám len asi dva centimetre dlhú jazvyčku.
Ešte sa mi ruka nestačila zahojiť, už som sedel na oceľovej konštrukcii a sánkoval som sa na nej s kamarátom. V lete. Na tráve to na oceli šlo fajne. Len kde sa vzal, tu sa vzal, drôt vyskočil, a zarezal mi do riti.
Výsledok? Ďalšia diera na zadku + 4 stehy + jazva ktorú mám dodnes.
No a zabudol som. Keď som mal asi 3-4 roky, skúšal som ostrosť žiletky na brušku ukazováka ľavej ruky. Spomienku na tento zážitok mám dodnes. Ako inak? Na brušku ukazováka ľavej ruky :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ja mam jaziev hrozne veľa...väčšina z nich je len mala, najväčšiu mám na kolene ako výsledok jazdy na bicykli po mokrej ceste.....asi 3x2 cm :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja mam asi 4cm ale velmi tenku jazvu na krku, ked mol maly bratranec skusal aka ostra moze byt prelomena kachlicka! (mesili mi to) Dalšiu jazvu mam na lavom kolene cca 2cm a dost hrubu...vysledok jazdy z kopca na "káre". A poslednu o ktorej by mala byt zmienka je nad lavym kotnikom ked sme s kamaratmi preliezali plot, a ja som sa nestastne zachytil na odstavajucom kuse drôtu a pekne mi vosiel jednym koncom, vysiel druhym a kezo medzi tym roztrhol.....to bola potopa :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ano, mam jednu po operacii pruhu.
Aha, a este som si spomenul ze mam jednu na prste od sekery, ked som bol mensi, pri rubani dreva som si prichitil klacek rukou a sek, mhol som mat po prste :?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja moc jaziev nemam, lebo ako male decko som bol velmi kludny a teraz tiez nie som nejalo extra aktivny :lol: zatial som nemal nic zlomene. sam sa divim. ale k teme. mam akurat jazvu nad pravim aj nad lavim obocim, docela symetricky. jedna je z cias, ked ma sesternica vykotila z kocika :) a druha, ked som ako maly prehadzoval nejaky suter cez plot. neprehodil som to, od plota sa to odrazilo do mna :smt069
este mam nejake jazvy po rukach
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

jednu celkom velku som mal na nohe od popalenia, ale za posledny rok zacala rychlo miznut, ta mala asi tak 10x5 cm ,potom mam jednu na celom zapasti, tu mam uz asi 14 rokov, ked som bol maly spadla mi zehlicka na ruku
potom mam jednu, lebo som roztrhol spodne viecko pri pade z bycikla no nastastie mi to neposkodilo oko....potom obycajnu po slepaku
na pate, boli sme sa kupat na priehrade a som roztal o nejaku vec co trcala zo zeme a este mam jazvu po bradavici taktiez na pate a este jednu na ruke, boli sme ozrateho kamarata odniest domov, ale bol tazky tak som s nim drbol a som si roztal ruku na kriku
a este neviem ci je to priamo jazva, ale asi tak pred 6 rokmi som dostal konarom po ustach a odvtedy mam na jednom mieste taky maly kopcek....a este som roztah 2x spodnu peru na schodoch(neviem ci to tu patri, ale kamarat mi raz na treningu odlomil zo zubu)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Mam vacsinou nakolenach lebo ked som 6 dostal som Motorku crosku celkom sikovna a vela krat som padol ved som sa este ani bicyklovat nevedel a raz som padol na beton a pretals om si kolena a vela podobnych nehod a teraz ma bolia jak svina a samozrejme jazvy tych je tam dost
Thek_SVK
Professional
Professional

jazvy

ono to jazvy sú aj celkom dobré,človek si vďaka nim zapamätá trebárs nejaký deň z minulosti na ktorý by si ani len spomenul...Ja mám tri také "spomienkové" jazvy :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

No tak to hej napr na silvestra ked som bol maly ma trafila horiaca raketa medzi oci to bolelo jak svina ale jazvy po pol roku zmizli :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

jednu na kolene po skaredom pade,jednu od popaleniny (panvica ma miluje :lol: ) a asi 10 na rukach.... opity som rezal chleba :lol: :lol:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

jj mam, jednu na bruchu- po skalpeli, pruh... bol som operovany, dalsia je na hlave... bola rozbita resp. rozseknuta koza len.
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Velmi zaujimava tema :)

Ked sa za jazvu pocitaju len site rany tak potom mam len jednu (aspon co pamatam :oops: ) Mam ju na hlave s bola to nehoda... Ked som bol mladsi asi tak 6r. skakal som po gauci a nejako sa mi podarilo skocit hlavou na roh stola :D tak sa to asi stalo :D ale na hlave mam tiez jazvy ktore neboli site :D to ani neviem ako som k nim prisiel (mal som dost zaujimave dectvo rad som liezol na stromy :D)
Ale este ked mozem napisat jednu prihodu co som zavinil ja :? Moj brat ma vdaka mne par jazviev :( na ruke a pod okom... Nasi nakladali kapustu a mi sme sa nahanali po byte :D ja som sa smial ale tak brachovi to asi nebolo jedno tak ma nahanal a ja som pred nim zavrel dvere. No ale tie dvere boli sklenene a on preletel na druhu stranu... Nebolo mi vsetko jedno lebo tam bolo dost krvi :( Ale nastastie sa to dorbe skoncilo zije a pekne mi zere nervy stale :D
Thek_SVK
Professional
Professional

smetiar007 napísal:No tak to hej napr na silvestra ked som bol maly ma trafila horiaca raketa medzi oci to bolelo jak svina ale jazvy po pol roku zmizli :D
Rofl,tak to muselo byť pekne hnusné :lol: a to bola iba nejaká malá čínska raketka, alebo nejaká riadna raketa? :D Ja som tento rok tiež trafil skoro raketou do tváre sesternicu :lol: :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jazvy

Príspevok od používateľa Silmer »

piste , kde vsade mate jazvy na tele a ako sa vam to stalo :)

//sorrac , nenasiel som :)

jednu pod kolenom, pri futbale, ked som bol v brane a hodil som sa za loptou na betonom povrchu :?
a na hlave asi try
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

brucho - operácia slepého čreva
pravá ruka - pád z bicykla
dlaň ľavej ruky - strúhal som papek :D
ľavá ruka(z vrchu) - zaťal som si sekerou :?
obočie - dakde som sa strepal, keď som bol menší
pod nosom - zapichla sa mi tam skalka(dlhý príbeh)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ja na brade jsem jel na kole a nedival na cestu a prede mnous talo auto a jak jsem se otocit tak bum do auzu z brady zkve jak svine mel jsem tam asi 4 steny bo tak nejak a jinac mam male jizvy z mladych casu :-D
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

5x operovane nohy (vrodena chyba), cize hoooodne jaziev na nohach (od 2cm do 18cm), dalsia jazva pri lavom kolene po cyste (vyberali vzorku), ostala nejaka 5cm jazva a zopar malych jaziev ale to uz nestoji za rec :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

takze: napalil som do plechovych dveri- 2 cm dlha na cele, na kolenach a v ich okoli mi nerastu chlpy od jaziev, lakte podobe. na lytku asi 8 cm dlha (roztrhol som si lytko, videl som si kost), na clenkoch z bicyklovania, na palci z odtrhnuteho nechtu aj s kusom vaziva, pod dolnou perou ked som padol na lade a presekol som si ju zvnutra zubom, na dlaniach z mnohych padov uz nepocitam atd
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

no jednu jazvu mam na hlave (7 stehov) (pad na biku-nepametam ako sa mi to stalo iba som sa prebudil a videl ako mi daky ujko viazal hlavu obvezom). V nemocnici mi doktor pred zasivanim povedal : "Mal si riadne stastie lebo dieru mas cca. pol centimetra od spanku a keby ze by si spadol na ten spanok nedopadol by si dobre." :lol:
a druhu mam na stehne (5 stehov) a to sa mi stalo ked som sa hral z nozikom a potom som ho polozil na kraj stola sadol som si na stolicku jednou nohou nechtiac kopol do stola a nozik spadol a zapichol sa do druhej nohy ( au ) :cry:
Napísať odpoveď