Po Googleplexe sa zamestnanci a návštevníci pohybuju na bycykloch alebo na kolobežkách
V areáli si možu zamestannci kupovať jedlo zadarmo, chodiť ku kaderníkovi zadarmo, ku doktorovi zadarmo, k zubarovi zadarmo, masáže zadarmo, trička zadarmo a vlastne, 99% veci čo google poskytuje svojím zákazníkom je zadarmo. Dookonca google ma aj bazén s protiprúdom ktorý môžu zamestnanci vbyužívať zadarmo
Prvých par týždnov som tomu nedokázal veriť a dalo sa povedať že by to bola moja vytúžená práca (treba vedomosti ale).
Ako niektorí viete, pre google pracuje aj slovenská pracovníčka Petra Popluhárova. Ihneď ako som zistil jej mone, tak som si pohladal informácie ako sa dostala k takej práci, ako tušíte, dostal som sa na pár slovenských a českých diskusií a boli tam odpovede typu "do googlu sa dá ako vydím aj pretr*kať" a podobne. Budem rád keby ste sa vyjadrili aj k tomuto tématu
A myslíte si že nastolenie takýchto podmienok aké ponúka google svojím zamestnancom je možné aj napríklad v nejakej firme na slovensku? alebo v Česku? Alebo to skôr zostáva Utopia?
Ďakujem