Aké jedlá jesť po zápale slepého čreva
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aké jedlá jesť po zápale slepého čreva
Poprosil by som vás o jednu pomoc. Som po ťažkej operáci bla bla bla v ktorej sa naskytlo aj zapálenie slepého čreva. Doktori hovorili že mám jesť dietne jedlá avšak ako som prišiel domov, tak mamu a rodinu napadlo hrozne malo jediel ktoré by sa dali spraviť.
Tak vás prosím o pomoc s výberom jedál, poprípade vlalstnými skúsenostami, alebo aké jedlá su vhodne, aka zelenina,ovocie atd...
Ďakujem
Tak vás prosím o pomoc s výberom jedál, poprípade vlalstnými skúsenostami, alebo aké jedlá su vhodne, aka zelenina,ovocie atd...
Ďakujem
-
Tempus7
Star
No asi by si mal vylúčiť ťažké jedlá, ako napr: omáčky, masné, vyprážané... a skus si kupiť niaky žensky časak, lebo tam je stále dosť kadejakych receptov na dietne jedlá pre chudnutie...čo použivajú ženy
- Tam sú občas také diety ako: raňajky- banán s jogurtom, olovrant jablko, obed ryža...proste chlap by za týždeň na tomto zdochol...
Cau takze ja mam tiez zapal ale tenkeho creva asi 6 rokov a myslim ze moju dietu asi mas taku istu ako ja cize nepit mlieko a nie vypravane najlepsie ak meso tak hovadzie alebo telacie najzdravsie a na prirodno cize na vode a nie hranolky ani krokety normalne zemiaky s bagetami a takimy sa asi rozlucis neviem a napra mne cokolada nevadi ale niekomu hej sak nieje kazdy rovnaky a cestovyni mozes vsetky si myslím
skus nejake maso na stave (bez korenia, soli atd, skoro bez chuti) s ryzou, rizoto (bez masa, zeleninka, atd, ale bez oleja), cestoviny s nejakou lahkou omackou, pripadne iba syr a kecup,... aspon ja som mal prikazane jest take (no ale ked ma pustili z nemky na stedry den, tak hadam rybu so salatom nevyhodime
)
-
peterkozel
Medium Professional
Re: Aké jedlá jesť po zápale slepého čreva
chcem sa spytat mozem jest oriešky ?? lakaju ma ale nemam odvahu potrebujem radu dakujem 
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 17:40)
chcem sa spytat mozem jest oriesky ?
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 17:40)
chcem sa spytat mozem jest oriesky ?
-
qwerty-xyz
krupica a detska vyziva, piskoty . . . polystyren, -- ten lepsi. a praskove pecivo..... z toho sa nazeries ako prasa az ti zle bude.
-
pryja
Darca
A to je co, prosim ta?qwerty-xyz napísal:praskove pecivo
-
uplink
VIP
Hlavne nežer nič, kde sú kôstky. Mám dosť známych čo žrali čerešne so zápalom slepáku...-.- nechci vedieť ako to dopadlo.
P.S.: To slepé črevo už nemajú...
P.S.: To slepé črevo už nemajú...
-
qwerty-xyz
klasicky predavane balene peciva z prasku, su to take napr ze lepsie cajove pecivo, alebo babovky ktore sa uz predavaju hotove a podobne, su balene, makkucke, hnusne, a praskove cisto docista 
-
zmajoritka
Novice
mozem sa spytat nejaky syr karicku alebo bambino s tymi dietnymi sucharmi by som mohol jest? alebo nejake cestoviny so syrovou omackou ci s niecim?
-
chrobakos
Light Star
neviete kedy mozem zacat pit alkohol?
slepak mi vybrali presne pred tyzdnom a dnes by som si uz chcel dat prve pivo.dnes mi vybrali stehy.
priebeh mam bezproblemovy,noc po operacii som uz vstal z postele,jem uz viac menej normalne okrem prazeneho a prekoreneneho. bol uz i big tasty
posledne antibiotika som vsak mal pred dvoma dnami , do zily.
myslite ze je dobry napad ist uz dnes na pivko?
slepak mi vybrali presne pred tyzdnom a dnes by som si uz chcel dat prve pivo.dnes mi vybrali stehy.
priebeh mam bezproblemovy,noc po operacii som uz vstal z postele,jem uz viac menej normalne okrem prazeneho a prekoreneneho. bol uz i big tasty
posledne antibiotika som vsak mal pred dvoma dnami , do zily.
myslite ze je dobry napad ist uz dnes na pivko?
-
senator8008
Light Star
Keď tak radšej nealko. Neviem, čo by to mohlo spraviť, no radšej by som neriskoval.