aha za zenu si zoberiem polo-studentku a doma budem pocuvat "musim sa ucit" "aha zajtra su zapocty"?Stoporko napísal:súhlasím s tebou z jediného dôvodu: je to pravda, lebo moho ľudí sa dnes sobáši s partnerom ktorého ani poriadne nepozná, resp. sú obaja šialene zamilovaní a táto prvá fáza počas pár rokov pominie a vtedy uvidia svojho partnera/rku v pravom svetle a zistia že dotyčného neľúbia takého aký je, ale ľúbia len jeho zidealizovanú podobu. Preto manželstvá vo veku 18 rokov, resp. po roku známosti tak často končia tragicky. No ako vravíš, sú aj svetlé výnimky a to práve v prípade keď sa obaja partneri poznajú, fáza počiatočného zaľúbenia už odznela a nastala láska. Každý sme individuálny, niekomu to trvá roky, inému pol roka, každý sme iný. No myslím si, že ak je chlap chlapom, mal by si vziať partnerku za ženu až vtedy, keď ju je schopný zabezpečiť, teda keď už on pracuje, ona je tak v polke výšky... dovtedy je dosť času sa spoznať, zistiť dobré i zlé stránky toho druhého. Ale to je len môj súkromný skromný názor. Každopádne držím všetkým zadaným, ktorí to myslia vážne, palce
co si myslite o....
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
omg
chlapec mal aj predtym nejake ine dievca ci len toto je jeho prve a mysli si ze bude uz naveky ?
Ako,premna zamna nech si robia co chcu len nech nemaju hned deti lebo trpiet budu potom tie ..
Ja si taketo manzelstvo neviem predstavit..najlepsie roky zivota si chce clovek uzivat nie ? a nie sa viazat preboha
Ako,premna zamna nech si robia co chcu len nech nemaju hned deti lebo trpiet budu potom tie ..
Ja si taketo manzelstvo neviem predstavit..najlepsie roky zivota si chce clovek uzivat nie ? a nie sa viazat preboha
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
17 rokov je málo !!!
sice mám spolužiačku čo sa vydávala v 16tich...ale to je trochu iná vec...to tu rozoberať nebudem /tam boli dôvody/
chalan sa ožení v 17ke a potom možno do 50ky nebude chceť o svadbe ani počut lebo sa stráááášne sklame
PS: ta spolužiačka je vydata 3 roky, má ročne dieťa a je velmi happy
sice mám spolužiačku čo sa vydávala v 16tich...ale to je trochu iná vec...to tu rozoberať nebudem /tam boli dôvody/
chalan sa ožení v 17ke a potom možno do 50ky nebude chceť o svadbe ani počut lebo sa stráááášne sklame
PS: ta spolužiačka je vydata 3 roky, má ročne dieťa a je velmi happy
-
midnight_man
Guru
-
clubber123
Medium Expert
Určite by to robiť nemal. Ešte nemá na to ani vek a možno asi ani rozum. A je to krátka doba na to, aby vedel že s ňou bude navždy. Asi by to bola najväčśia blbosť jeho života. Nič v zlom
Vyhovárať takého veci asi ani nie. To je jeho vec a každy sa učí na svojich chybách. Treba mu asi povedať nech porozmýšla ako by to bolo s nimi ďalej keby sa zoberú a keby nie. Ale v každom prípade na takúto vec to je skoro.
Vyhovárať takého veci asi ani nie. To je jeho vec a každy sa učí na svojich chybách. Treba mu asi povedať nech porozmýšla ako by to bolo s nimi ďalej keby sa zoberú a keby nie. Ale v každom prípade na takúto vec to je skoro.