univerzalny key

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
riso511
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

univerzalny key

Príspevok od používateľa riso511 »

nevedel by mi niekto povedat, ci existuje nejaky uviverzalny kod na
  • AirLive OvisLink WL 5460 AP v2??
...lebo mam tam nastavene udaje, a neviem ako sa mam knim dostat, lebo heslo co som mal nefunguje...a resetnut cele ap, to by som uz nedal udaje tak ako boli. skuste mi helfnut
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemyslím si že routre majú univerzálne heslá, to by bolo dosť nebezpečné. Ale viem že default je admin a heslo je ovislink ak ti to nejak pomôže. Nastavenia si odpíš a resetni ho
riso511
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jj , dik skusim to, hadam to pojde. inak viem ze univerza su nebezpecne..

//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 12:18 )
skoda ze to nejde, a tiez udaje potrebuje,nedalo by sa to nejako zachranit, alebo ja neviem.
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Toto ap-čko nemá defaultne zadané heslo, ale meno je určite "admin", mám také doma 2 kusy. Neviem ako by sa dalo zachrániť tie udaje, ale dokopy tam toho nieje veľa čo nastavovať, veď to je iba také najjednoduchšie AP-čko, jedina MAC filter by mohol zabrať viac času. Tiež som pred časom riešil podobný problém, no nakoniec som to resetol.
riso511
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no tie udaje som zahranil, ale teraz mam dalsi problem, stale sa mineda dostat na to AP, a sam ho neviem nastavit na nas net, takze sa chcem spytat ci niekto nevie v com sa otvadaju tie subory co maju koncovku .dat
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

riso511 napísal:no tie udaje som zahranil, ale teraz mam dalsi problem, stale sa mineda dostat na to AP, a sam ho neviem nastavit na nas net, takze sa chcem spytat ci niekto nevie v com sa otvadaju tie subory co maju koncovku .dat
Podla mojho nazoru .dat je genericka pripona binarneho datoveho suboru. T.j. nie je to nejaky konkretny format, struktura dat zavisi od konkretnej aplikacie.
Napísať odpoveď