mik3e napísal:nehnevaj sa, ale ty sa asi nevyznáš. Ísť večer behať?? to de si videl, večer má telo už odpočívať a nie byť v "plnej zbroji".
a tiež s tým sobotňajším na nedeľnajším oddychom, veĎ víkend by si mal čo najviac využiť na tréning, vtady by si mal ísť nejaké veľké "pálky" behať 15 km a viac a oddychuje sa v stredu, prečo hádam nenusím vysvetľovať.
nemas celkom pravdu, preco by malo telo vecer oddychovat, ved si pojde zabehnut o 5-6 idealny cas. Stym oddychom mas pravdu, kondicka je dlhodoba zalezitost. Neznamena, ze ked si raz-dvva krat zabehnes 15KM budes mat kondicku ako maratonci. A na kondicku nieje dobre behat dlhe trate, musis to pomaly zvysovat, ak teraz zabehne 15KM bude mat taku svelovku, ze tyzden nebude poriadne chodit, viem ocom hovorim. Ak chces mat kondicku hlavne je behat kazdy den a nie az do nemoty, proste si dat nejaky casovy usek a ten behat pravidelne a po nejakom case to zvysovat.
rebrik5 napísal:
Ti odporucam
1.freerune
2.Poisilovna
3Ked chces mat pekne svaly stereoidy
4vela jest
5vela pit mlieka
co ma posilovna a steroidy spolocne z kondickou

Nepomylil si si nahodou pojem "co robit aby som mal svaly" a "kondícia". Chcel by som ta vidiet prezrateho bezat