Ako schovat ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako schovat ...

Príspevok od používateľa Flinstone »

Podobnú tému som nenasiel ak tu je tak sry ale zaujima na ake naj miesta ste kedy schovali alkohol napriiklad ked ste sli na lyziarsky na sustredenie do svp alebo len tak na chatu s rodicmi ... :wink: ......
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Do flase od kofoly a v ruke :).Nikdy nebol problem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

este sa mi nestalo ze by mi niekto prehladaval tasku takze normalka flasa do tasky hodit neikde medzi saty keby uz nieco :-)) ..alebo kupit alk.jednoducho na mieste cinu :-D
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tie obaly od samponov by som poriadne vyplachol...
my sme sa vacsinou riadili heslom 'pod lampou je najvacsia tma', kazdy chlast sme dali do flase od malinovky podobnej farby (vodka do flase od mineralky, biely rum do flasky od dakej bielej citronovej malinovky..) a mas...vacsinou nechodia a necuchaju ku kazdej jednej flasi...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Spoluziaci brali niekedy riadne v original flaskach a hned jak sme prisli zacali hladat na izbe, kde sa to da schovat, a urcite sa najde nejake skrysa napr, za hajzlom a pod. Ucitelka ti nema co prehladavat tasku, aspon ja by som jej to nedovolil. Inac klasika do flias od kozmetiky, samponov a podobne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. par krat take klasiky ze prelejes sedmicku do beznej flase od nejakeho dzusu a pod .. potom sme uz nemaskovali ziadno .. na ocap som si napriklad niesol piva v igelitke poruke a nikto s tym nemal sebemensi problem, ako pili ziaci, tak pili profaci, kazdy o kazdom vedel, bola znama urcita unosna hranica a riesilo sa az po jej prekroceni :-) ...

... a ine schovavanie .. hmm ani nie pred rodicmi nie, naco ? ... akurat pred nejakymi spolubyvajucimi nenazranymi z inych izieb na vyletoch ... tam sa fantazii v ukryvani medze nekladu (spickova je nadrzka od Wc, chladi sa a je aj schovane :-), len pozor, nepolozit na ventil, lebo sa na to rychlo pride a ten co sa podujme to opravit bude mat sakramentsky velku radost) ...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

ferderikoo napísal:jednoducho na mieste cinu :-D
Ako hovoris, my na lyziarskom sme to riesili tak ze sme akoze chodili behat, Vies sportovo zalozena ucitalka a my reprezentanti skoly, tak ze sa potrebujeme udrzat v kondicii... Stale sme si dali kolo dedina chata a dva litre pre vyvolenych nebol problem :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zabaliť do uteráka alebo preliať do fľaše od minerálky alebo nejakého nealko a najlepšie postaviť na stôl, veď pod lampou býva najväčšia tma. :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hm nemusite podla mňa nic nevymysla, to sa podla mňa len tak vseobecne strasi ze sa budu prehladavat batohy..
ale ak by ste sa nahodou naozaj bali.. tak na mieste kam idete.. tam to kupte.. mate naistejsie :P
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tomek00 napísal:hm nemusite podla mňa nic nevymysla, to sa podla mňa len tak vseobecne strasi ze sa budu prehladavat batohy..
ale ak by ste sa nahodou naozaj bali.. tak na mieste kam idete.. tam to kupte.. mate naistejsie :P
A v priipade ze idete niekde do lesa kde je zapadakov ? :D potom co ? :lol:
risk je zisk :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Bola sranda, ked sme boli v Slovenskom Raji a ucitel nas prisiel vecer "skontrolovat" a jak si tak pomalicky kraca hore schodamy s usmevom na tvari tak sa zosipal, ucitelia pili stale a stale aj budu :? :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

fizz napísal:Flaska z pletovej vody, samponu, sprchoveho gelu, z kazdeho najlepsie po 3 kusy
hmm...ta chut sprchoveho gelu,samponu a pletovej vody s alkoholom musi byt neopakovatelna
(narazam na nemoznu umytelnost takychto plastovych flasiek od vone ich povodneho obsahu)
lubo$ - o tom hovorim.a take flasky sa nedaju umyt nikdy.vzdy je tam ta samponova chut....

k teme: naco vymyslat podobne dristy? si flasky zabal do spodneho pradla a strc to do jednej igelitky..v najhorsiom pripade pri "prehliadke" povies ze v tej taske je spinave spodne pradlo..ver mi ze to necha radsej tak.
btw to je este najmensi problem dostat na vylet alk.horsie je ho tam konzumovat :D problem je ked mas poriadne posahanych profesorov co sa vyzivaju v kontrolovani ziakov alebo ke mas posahanych spoluziakov co sa neradi pri piti kontroluju ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

pinacolada napísal:hmm...ta chut sprchoveho gelu,samponu a peltovej vody s alkohol musi byt neopakovatelna
(narazam na nemoznu umytelnost takychto plastovych flasiek od vone ich povodneho obsahu)
Kamos mi hovoril, ze raz na vylete chlastali, a dali sa mu napit z flaske od samponu, a vypil len jeden glg a vracal pomaly pol dna a zvyjal sa na posteli od bolesti brucha. Flasa bola zle vyplachnuta a zostal v nej sampon :?

//Boha Vasho, vysvetli mi niekto za co som dostal K- ? :? CHUDACI...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Kamos mi hovoril, ze raz na vylete chlastali, a dali sa mu napit z flaske od samponu, a vypil len jeden glg a vracal pomaly pol dna a zvyjal sa na posteli od bolesti brucha. Flasa bola zle vyplachnuta a zostal v nej sampon :?

//Boha Vasho, vysvetli mi niekto za co som dostal K- ? :? CHUDACI...
Treba poriadne vyplachnut ak to vyplachnes poriadne ostane len vona ak to potom este vyplachnes niecim ako alpou co je 70 percentny alkohol tak to este viac vycistis potom zasa par krat vyplachnes a ostane uz len slaba vona ... a da sa v pohode jasneze ked vylejes sampon raz vyplachnes tak to tam ostava :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pinacolada napísal:hmm...ta chut sprchoveho gelu,samponu a pletovej vody s alkoholom musi byt neopakovatelna
no raz som prelial do flase od samponu tequilu...pred tym som to vyplachol vodou, alpou a este par krat vodou a nebolo citit nic :)...mohol si si priamo na mandle striekat tequilu :D...
Napísať odpoveď