Potreboval by som vašu radu kupil som novy stolik na PC a kvoli kratkemu kablu je pravy reprak na lavo a lavy reprak na pravo proste kratka šnura inač to nešlo...a potreboval by som vedieť kde sa vo wine nastavuje(alebo nejaky program) že ktory reprak bude lavy a ktory bude pravy diky za odpoved
l3p1dl0 napísal:a mi ešte povedz načo budem kupovať predlžovak a srať sa s tym ked to možem prepnuť v dajakom hlupom programe a mam to zadarmo a za par minut
chcel si poradit ? dostal si radu ! ... ospravedln ho ze ti chcel pomoct
lubos - ono nie je predlzovacka ako predlzovacka... U stereo repro je to jasne, ale u 5.1 - mozes mat pouzite droty, mozes mat pouzite cinche.. Takze tebe je evidentne taka ista predlzovacka ako jemu na dve veci. Pozri sa ako tie repra pripajas k subiku.
Lub0$ napísal:Posli mi [rosim link na tu predlzovacku, lebo dnes som akurat rozmiestnoval 5.1 repraky a tie kable su tak kratke, ze to nemozem dat tam kde chcem.
no na to asi predlzovacka neviem neviem...ale malo by ti stacit keby zohnal kable od nejakych sluchatiek a tak to pospajal..malo by to ist
jop ja som si robil predlzovak a sice som ho mal na mieru ale nestal mi zato aby som sa namahal lebo aj tak nevyzeral ako original sice svoju funkciu plnil a najst 3 zilovy kabel aby bol stereo nie mono je niekedy problem som musel dat 2+1 zila...dalej chinch ktory som daval ma stal 2x15korun to bol najlacnejsi a kabel nejak 20,- teda fakt 50 korun a to este neratam samotnu robotu a estetiku.......
dalej....najjednoduchsie je asi naozaj na doske prehodit kable zaberie ti to 2minuty aj s rozobratim bedne....ziadna veda
OMG, ja mam 5.1 aj so zosikom a dali k tomu asi 7-metrove kable dvojzilove ku kazdemu repraku aj SB... A ten kabel kupis v hocijakom elektre, skoc tam, zober par metrov a skus to. Mozno ti to aj zoberu naspat ked ti to nepojde.
ja by som to riesil rozobratim jacku.A ked nie tak potom kup kabel ved nie si debil a vies rozdiel medzi jackom a chinchom a kupis predlzovak a mas to:) jednoducha robota a netrapis sa s nejakym softwarom.
lenže ja by som skor potreboval ten softik lebo ja ten jack rozobrať nemožem je to zaliate a kupovať kabel a jack mi je na hovno ked to možem urobiť v nejakom programe a mam to zadarmo takže ak niekto vie o nejakom programiku šup sem s ním pls