Moja kamarátka počas prepichu ucha odpadla...no každy to znáša inak asi...ale nebooj vôbec to neboliin your world napísal:ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len...
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
in your world
Light Star
Aj ja mám strach z injekcií ale neviem pri piersingu som sa vobec nebála.Možno to bolo tým,že ta pierserka bola veľmi miláin your world napísal:ja sa práve ani nebojím tej bolesti,len mi je z toho zle.to aj pri odbere krvi.alebo keď vidím nejakú operáciu v tv tak mi hneď príde nevolno.s tou bolesťou to nemá nič
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
uz mam
pomaly treti tyzden myslim. v nose - bodka - tmavo ruzova.. vraj sa mi to hodi. mne sa to paci
bala som sa tej bolesti, lebo ja som strasny bojko co sa tyka tohto, ale prekonala som sa a nebolo to take strasne. ten pocit ked vam ta ihla ide cez nos bol trochu neprijemny... ale tak dalo sa
a nemam s tym zatial ziadny problem. teraz som bola chora a bala som sa ako si budem fukat nos, ale je to v poriadku. cistim si to (priznam sa ze nie poctivo) ale nemam zatial ziadny problem..
BTW ked uz sme pri tom - cim si cistite piercingy?
bala som sa tej bolesti, lebo ja som strasny bojko co sa tyka tohto, ale prekonala som sa a nebolo to take strasne. ten pocit ked vam ta ihla ide cez nos bol trochu neprijemny... ale tak dalo sa
BTW ked uz sme pri tom - cim si cistite piercingy?
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...Opak napísal:lebo keď sa to chalanovi lúbi tak ty si možeš vytreť riť...nikoho nezaujmaju tvoje sproste nazory na ludi s pircingom či náušnicou..
Hem sak klud nepeterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
Neviem paci sa mi to neviem ake ine vysvetlenie by si k tomu chcel x) a ak sa ti to naozaj hodi myslim ze sa to nepaci len mne
Jasne berem tvoj nazor, nie kazdemu sa piersi lubia ... a niektore su fakt nechutne to je fakt (fuj hlavne na hornej pere
myslim ze on urcite nechce dajaku zhnitu srubku z tvojej zasranej garaze ale pekny kruzok z titanu s tribal zdobenim....peterkozel napísal:heh dobre paci sa to pubertalnym zasranom co si myslia ze ked maju v nose alebo na cicine kus kovu tak ziedli cely svet, ak sa ti to tak paci dobehni ku mne do garaze a cosi poriesime, suciastok mam dost...
-
will.i.am
Darca
Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia 
Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
Ak to tu je, tak sorry, lebo sa mi neche citat csetkych 20 stran
inak http://www.hojko.com/post939978.html?highlight=#939978
Cistim to antibakterialnym mydlom tak ako mi odporucil. Ale napadlo ma ci neexistuje nejaka masticka, co by dezinfikovala a zaroven podporovala hojenie. Ze by som to natrel vecer a siel spat...
-
ANONYMKA17
Light Star
Ja mám na to taký špeciálny sprej na dezinfekciu, ktorý som si na to striekala. Ale nie som si istá, či podporuje aj hojeniewill.i.am napísal:Tak som sa nakoniec rozhodol dat si piercing do obocia