Kto vyhra Ligu majstrov?

O športe...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Drogba červená a kopa, kopa žltých.. škoda, ako to poznačili toto finále.. :?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

AAAAAAAAAAAAAAA ANELKAAAAAAAAAA

JE TO TAAAM
CHAMPIOOONS CHAMPIOOONS lalalalla

EDIT

Na jednej strane mi je luto Terryho, na druhej som nesmierne rad za toto double, vsetko zle zo zapasu je zabudnute ( karty, aj Michel sem tam ), uzasny triumf. Congratulations ManUTD :D Celza cest
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Man. un. vyhrali :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ehm ...mal by som pravdu keby nebola vzdy tycka...asi treba zvacsit brany :D no tak uz len cg manchesteru aj ked si myslim ze brankar bol najslabsou castou celeho tymu ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nadhera, uz som takmer nedufal ked siel kopat Terry, ale trosicka nadeje tam stale bola! Gratz ManU, Chelsea :smt006
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

glory glory Manchester !

parada :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

PARADA... toto bolo finale ako sa patri...
jednoznacna prevaha Chelsea v druhej polovici.. Manchester mal neuveritelne stastie.. tie tycky.. uff..
a celkovo.. zahodene sance v prvom polcase.. uplne ciste...
akoze potom penalty.. nechapem ako to moze tak clovek prezivat.. skoro som umrel.. inak aj pre hracov to musi byt hnus.. to ze Ronaldo neda som vedel ked sa tam zastavil.. zavahal ? inak to sa nemoze nieco take.. ci ?
Terry tak isto.. no ale smykol sa.. v podstate dve najväcsie hviezdy zlyhali... Terry si to musi pekne vycitat.. Anelka mal ako keby v <>..
naozaj sa da povedat ze Man. Utd. vyhral so stastim, ale tak ani jeden zapas neprehrali.. tak si to zasluzili a drzal som Manchestru...
Anglicky futbal je najlepsi :P
jaj kua.. keby som tak v tomto momente mohol oslavovat s nimi :aasmile3:
ten pocit zdvihat pohar nad hlavu pred davom sialene vrieskajucich divakov musi byt na nezaplatenie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked sa postavil Terry, tak som to bral ako istu vec, ze streli gol, avsak trosku sa posmykol a bolo. Sklamanie. Ked som videl kopat Anelku, tak som aj chcel, aby nedal, pretoze ho nemam rad a je to najhorsia kupa Cheleakov, no a teraz sa im to vratilo.

Z vysledku som sklamany, dufal som, ze to Chelsea vyhra, po Ronaldovej zahodenej penalte to mali uz vo vrecku, zial skoda, stava sa.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

spokojnost :) dufal som, ze Cashley neda, Terryho este ako tak respektujem, bolo mi ho trosku luto...Drogba si cervenu zasluzil, keby sa namiesto dajvingu a zbytocnym hereckym vlozkam venoval futbalu bol by to najlepsi striker na svete..
takze gratulacie pre manu fanusikov, snad sa to niekedy podari a vo finale sa stretnu gunners s united :wink:

edit: Sudo, ad.ronaldova penalta: nemyslim si, ze zavahal, skor si myslim, ze to planoval, cech to vsak ustal brilantne

edit: hojko, ad. Anelka, absolutny suhlas, je to bezcharakterne hovado/cim sa absolutne hodi k hracom chelski ako su cashley, mikel...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj.. ked som videl ze ide Terry kopat cakal som od neho, ze gol da.. bohuzial.. akoze bola to prenho smola.. ale i tak MAN U zachranila zas tycka..

a Ronaldo.. vsak pri penaltach ako sa rozbehne uz nesmie zastavit... volakedy sa za to rusila penalta.. ci nie ?

inak zaverecne penalty
a oslavy MAN U a sklamanie Chelsea..

edit: Key5ers0ze
kto je Cashley ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

C-Ashley Cole :wink:
mas pravdu niekedy sa to piskalo..Cristiano by mal zobrat Edvina na nejaky dobry obed, zasluzi si to :) viem si predstavit ako by ho cely svet rozobral ak by united nevyhrali, kdezto Johna Terryho bude kazdy lutovat..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no bolo to pekné finále, zo šťastnejším koncom pre United, gratulujem United.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

to nie je fer :(
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No, na to ze to bolo finale tak to bol celkom dobry zapas a hlavne vyrovnany takze tazko povedat kto si viac zasluzil vyhrat, prvy polcas patril Man utd, druhy zase Chelsea, predlzenie uz bolo moc pretaktizovane.

Michel zvladol zapas celkom dobre az na nejake chybicky v kopani rohov, tam sa zodvakrat upiskol.

Cervena karta pre toho debila Drogbu uplne zasluzena, lebo ten viac hraje papulou ako nohami a osobne si myslim ze uz je pre muzstvo skorej pritazov ako na uzitok a neviem pochopit ako tam este s tym jeho chovanim mozu mat trpezlivost. Nech sa radsej pakuje nech ho uz nevidim.

A k Ronaldovej kopnutej 11m sa dalo cakat ze neda. Podobnym stylom kopaval aj Figo a tiez to nebola ziadna slava. Zbytocne zastavovanie pocas rozbiehania viac rozhadze hraca lebo este stale nevie kam to kopne. Ked si poviem ze budem kopat do prava tak budem kopat do prava aj keby tam brankar stal a vypalim to tam nartom.

Terry ho kop bola viac menej smola a stastie Manchestru a to zrejme rozhodlo a pre Terryho to je o to horsie ze takmer polovicu sezony premarodil s nejakym zraneniami (asi jedniny smoliar v tomto muzstve).

Anelka to koplo sposobom sebe vlastnym a to uplne flegmaticky a tym sa zrejme ukazala uplna zbytocnost kupi tohoto hraca. Dovolim si povedat ze taky Scheva by skorej dal jak Anelka.

A aby som len nekritizoval tak ukazkovo kopnute 11m predviedli Hargreavs a Ballack, ten druhy si dovolim povedat ze je asi nejlepsim exekutorom 11m lebo este som nikdy nevidel jeho zavahanie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tevez to tiez kopol excelentne.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

ešte teraz sa trasem jak pi*ka
ŠAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!
8)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

ManU gratulejem :smt023
k tým penaltám(ako hovoril aj komentátor, že veľkí hráči sa zvyknú ukopnúť)
a to bolo v prípade ronalda, lebo od neho sa to očakávalo najviac, že premení a taktiež terryho, lebo ak by dal penaltu vyhrajú to (určite to museli byť neuveriteľné nervy)
červená pre drogbu, s tou absolútne súhlasím(nemám ho rád) a myslí si že je neveim čo. vždy tam niečo reklamoval(buď fauly,alebo outy,rohy...) a nakoniec facka vidičovi...mal štastie,že tam prišli iní hráči, lebo vidič by ho asi rozniesol(nedosť, že Drogba mu pred nedávnom vybil zuby).
ManU malo viac šťastia, ale penalty sú vždy o šťastí, ale myslím si že vyhral lepší tím :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No ja som vecer zaspal, bol som kusok chory, ale teraz som si to dopozeral, bez toho aby som vedel o vysledku. No dost so mnou hadzalo na penaltach, ale tak som radsej ze vyhralo ManU :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

gratulujem ManU....

Zapas bol pekny nejake tie suboje som ocakval a tie 2 zlte karty od Michela to uz potom trosku ukludnili...

No cakal som ze sa este nieco zomelie ale skor by som povedal ze sa Drogba udrzi a vypyta si nejaky utok na seba- no zrejme nevydrzal a cervenu dostal pravom.

Vyhru si zasluzili obidva teamy... i ked som trochu viac dufal ze na konci bude stastnejsia Chelsea, nestalo sa tak.... co uz.... vyhral team s trosku vacsim stastim :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

vcera to podla mna bolo dobre finale.Som strasne rad ze to vyhrali United.Ked som videl ze Terry nedal penaltu tak som bol strasne scastny a ked nedal Anelka tak to sa neda ani opisat.

UNITED SU NAJ!!!
Napísať odpoveď