chcem sa spytat ze ci existuje chladic na ramky do notebooku ?
hladal som nenasiel.
- dovod: pc som otestoval orthosom - CPU aj RAM - 2h a bez problemov, dalej som testoval zatazovi test na GPU a tiez bez problemov....viry som presiel HJT a nic...
robil som aj Memtest - bez chyb..
ale pc sa obcas, nepravidelne vypne /ziadne BSOD, iba sa vypne/... nvm preco
teploty mam v norme - aspon tie co sa daju merat - tj. CPU a GPU..a preto si myslim ze to sposobuje RAM a chcem to skusit ochladit - ak si dobre pamatam robi mi to od zmeny ramiek..
Chladenie ram NB
-
Motion Blur
Zablokovaný
Re: Chladenie ram NB
No kedže si si kupil silnejsie ramky ako si mal predtym a ak su omnoho silnejšie tak sa ti viacej zahrieva procak.Skus nejaky chladič na procak.:-) napísal:chcem sa spytat ze ci existuje chladic na ramky do notebooku ?
hladal som nenasiel.
- dovod: pc som otestoval orthosom - CPU aj RAM - 2h a bez problemov, dalej som testoval zatazovi test na GPU a tiez bez problemov....viry som presiel HJT a nic...
robil som aj Memtest - bez chyb..
ale pc sa obcas, nepravidelne vypne /ziadne BSOD, iba sa vypne/... nvm preco
teploty mam v norme - aspon tie co sa daju merat - tj. CPU a GPU..a preto si myslim ze to sposobuje RAM a chcem to skusit ochladit - ak si dobre pamatam robi mi to od zmeny ramiek..
Ja mam 1,8 Ghz,1G ram a grafu som dal taktovat.A po šiestich hodinach mam tak 41 stupnovl.A mam tam dva ventilatory jeden original nasadeny na procaku a druhy som si pripevnil o zdroj (ved musi na niecom držat) A ide v pohode.
Ale inak neviem.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vies o tom ze on rozprava o notebooku?? ... Som zvedavy jak das na notebook novy chladic na procak ...Motion Blur napísal:No kedže si si kupil silnejsie ramky ako si mal predtym a ak su omnoho silnejšie tak sa ti viacej zahrieva procak.Skus nejaky chladič na procak. A mam tam dva ventilatory jeden original nasadeny na procaku a druhy som si pripevnil o zdroj (ved musi na niecom držat) A ide v pohode.
-
Motion Blur
Zablokovaný
Tak chladiacu podložku.Shark NX napísal:Vies o tom ze on rozprava o notebooku?? ... Som zvedavy jak das na notebook novy chladic na procak ...