ale ked si tam dam sietove pripojenia tak wifi je zakazane ked dam povolit tak to akoze povoluje ale zostane to znova zakazane
HP 6720s & Wifi driver?
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
HP 6720s & Wifi driver?
mam doma HP compaq 6720s s vistou buss.. a mam problem tam nainstalovat ovladac na wifi. Mam tam ovladac odtialto http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 2096#11395
ale ked si tam dam sietove pripojenia tak wifi je zakazane ked dam povolit tak to akoze povoluje ale zostane to znova zakazane
nemal uz niekto takyto problem ?
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja mam proste normalne nainstalovanu wifi broadcom a ked zapnem wifi [tym buttonom] tak sa tam pise ze WIFI: on ale nenajde mi vista ziadnu siet a ked si pozrem sietove pripojenia tak Wifi je stale zakazane
a problemy som uz mal s tym notebookom napr. len to ze sa tam neda lahko nainstalovat win xp pretoze to nenajde disky, lebo to ma sata disky a on si to nevie tak lahko poradit
a problemy som uz mal s tym notebookom napr. len to ze sa tam neda lahko nainstalovat win xp pretoze to nenajde disky, lebo to ma sata disky a on si to nevie tak lahko poradit