Dakujem
Studentska zlava na vlaky - surne
Studentska zlava na vlaky - surne
zdravim,potreboval by som zistit, ze ci plati studentska zlava z SAD aj na vlaky po celom slovensku. Na nete som sa nevedel dopatrat pravde 
Dakujem
Dakujem
-
lekoklatik
VIP
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Studentska zlava na vlaky - surne
Urcite nie,Harun napísal:zdravim,potreboval by som zistit, ze ci plati studentska zlava z SAD aj na vlaky po celom slovensku. Na nete som sa nevedel dopatrat pravde
Dakujem
na vlaky a autobusi plati len isic , ale bacha musi byt aktivovany
alebo potom tie lokalne preukazky, ale s isicom mozes behat kdekolvek po slovensku
hm, ISIC na zeleznici plati/l, bolo mi povedane, ze plati len z miesta bydliska do miesta skoly a naopak. do inych destinacii nie.Vesper napísal:Na vlak treba úplne osobitný preukaz. Ako u Mongolov, ale je to tak, dokonca tam neplatí ani ISIC. Raz som šiel takú krátku trasa ZV-BB a ledva som to u sprievodcu vyriešil aby mi nenaparil pokutu, lebo som si nič netušiaci kúpil študentský a mal som len ISIC
celkovo je to pritaihnut ze vlasy, ked mate oficilanu preukazku a mozte si kupit listok len z miesta A do miesta B, ale nie do miesta C na tej trase.
a preukazka 4roky stala 15korun, alebo inu smiesnu cifru a u nas na dedine sa na vydanie cakavalo tak tyzden
ved bez potvrdenia skoly ti ckm ISIC nevyda takze nerozumiem..pershing napísal:junior rail plus euro 26, 500sk na pockanie, 40% zlava, staci len OP a foto(15-26)
ISIC-y a EURA neplatia pokial nesu vydane skolou etc, cize nemozte ich mat z CKM napr..aspon tak som sa docital pred paru mesiacmi na nete