Najlepsia Autoskola v Trnave
Najlepsia Autoskola v Trnave
Caute. Uz som skoro dospel a tak trochu rozmyslam o vosicskom preukaze. Do uvahy pripada niekolko autoskol. Vedeli by ste mi niekto nejaku poradit? Hadam to pomoze viacerim ludom z Trnavy.
Prosim piste len o autoskolach v Trnave a blizkom okoli (t.j. NIE BA, NIE KOSICE a pod.)
Ak mozete, uvedte prosim aj preco si myslite ze je dobra, popr. ake ma zapory.
Vsetkym dakujem za odpovede.
Prosim piste len o autoskolach v Trnave a blizkom okoli (t.j. NIE BA, NIE KOSICE a pod.)
Ak mozete, uvedte prosim aj preco si myslite ze je dobra, popr. ake ma zapory.
Vsetkym dakujem za odpovede.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
rixo
Light Professional
Najlepšia nieje asi žiadna...Prečo? V trnavskom okrese je dokopy 27 autoškôl a len 2ja policajti, na skúšky.Ja som si robil u sklárčika(Autoškola Adam)na vodičák A1 vyšlo ma to 5500,- Sk plus 500,-Sk za kolok.On je dobrý no treba ho hnať, ak sa jedná o auto spraví v pohode jazdy, ak sa jendá o motorku a je obdobie niekedy po vianociach až do apríla na jazdy zabudni...Proste jeho nedonútš...:)Veľa štastia
spoluziaci chodili Kabovi a chvalili to tam, ja som chodil Riškovi...tam nechdo, ma v tom uplny bordel...mesiac som cakal kym ma zobral do kurzu, nemohol ma dat na jazdy lebo stale mal vela ludi z predoslych kurzov co museli ist na jazdy atd. Jeden si este robil v RM Jet...zevraj tiez dobra....ceny neviem, ale u Kabu to vyslo lacnejsie ako mne skoro o tisicku.
-
Mateq
Medium Professional
Ja chodím Ďuriníkovi - spokojnosť, slušné Seaty s dieselami. Tego chodí do Kaby a má teda osobnú skúsenosť. Samotnú autoškolu robí pomerne dlho, aj keď pravda začínal ešte pred 18tkou... Proste Ďuriník má myslím viac áut aj inštruktorov, takže kurz zvládneš podľa mňa rýchlejšie. Ja som začal asi pred 1 a pol mesiacom, a už čakám na skúšky. Narozdiel od Tega mám hustejšie rozplánované jazdy. Ostatné nepoznám až tak, okrem RM Jet a Euroautoškoly ani nie sú nejako extra známe, aj keď ich je po TT plno.
Autoškoly v Banskej Bystrici
Som z Banskej Bystrice a máme tu aspoň 20 autoškôl.
Ktorú by ste mi poradili respektíve ktorú určite nie.
Uveďte prosím klady prípadne nejaké zápory.
Re: Autoškoly v Banskej Bystrici
Bača, Koreň alebo Alfa.... k bačovi som chodil - spokojnosť, koreň má dobré meno a alfa patri kamosovmu otcovi a robia rychlokurzy ze mozes mat za 17 dni autoskolu spravenu...taki7 napísal:Som z Banskej Bystrice a máme tu aspoň 20 autoškôl.Ktorú by ste mi poradili respektíve ktorú určite nie.
Uveďte prosím klady prípadne nejaké zápory.