Prince of Persia
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prince of Persia
nove pokracovanie Princa je ohlasene a uz teraz sa neviem dockat....tu je par informacii co je zatial zname....
Prince of Persia - preview
obrazky su este asi len artworky ale aj tak to vyzera dobre......co vy na to???
Prince of Persia - preview
obrazky su este asi len artworky ale aj tak to vyzera dobre......co vy na to???
-
Šu-Do
Redeemer
nijako...Filipito napísal:ale ved to su artworky ako mozes z nich vidiet aka bude grafika?
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft
-
Hulkm
Professional
jj Ubisoft je na toto macher...od prveho Princa to vylepsuje...hral som vsetkych, jedno som nedohral koli volakemu bugu a trojku uz ani neviem preco ale Warrior Within som presiel to sa mi velmi pacilo....bolo to nove od jednotky a temnejsie.....assassina mrvim teraz len to volako zacina byt monotonneŠu-Do napísal:nijako...
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft
-
Daggertail
Light Professional
nj ten sands of time to je perfektna klasika..... no ja mam vsetky 3 casti originalDaggertail napísal:hmm,takmer kazdy tu hral warrior within aj two thrones ale ci tu niekdo hral sands of time,to tu neni,ja som hral vsetky tri casti,warriora mam dokonca origo s ceskym dabingom,proste skvela trilogia,uz sa tesim na tohto noveho
-
Hulkm
Professional
volake nove omrvinky o hre [Běhání po stěnách v novém Prince of Persia ]
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 21:38 )
POZOR!!! prve video z pripravovanej hry z UbiDays 08 z ktoreho osm velmi rad lebo to vyzera dost dobre a na konci je napisane HOLIDAY 2008
[Ubidays 2008: Trailer]
//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 21:38 )
POZOR!!! prve video z pripravovanej hry z UbiDays 08 z ktoreho osm velmi rad lebo to vyzera dost dobre a na konci je napisane HOLIDAY 2008
[Ubidays 2008: Trailer]
PoP trilogia je pre mna dokonala vo vsetkych smeroch a tak som fakt, strasne ale strasne sklamany ako to zohizdili. Fakt, Cell-shade? Oka, to by som este prezil, ale ked som ten trailer pozrel tak mi bolo do placu. Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...
Hamba.
//Ktory retardovany potrat mi uz len da k- za to ze vyjadrim svoj nazor? Imbecilita.
Hamba.
//Ktory retardovany potrat mi uz len da k- za to ze vyjadrim svoj nazor? Imbecilita.
-
lekoklatik
VIP
-
Hulkm
Professional
kedze to bol este len prvy trailer tak to vobec nemusi znamenat ze takto budu konecne pohyby vyzerat...kooperativa by mala byt ale nemyslim ze v takomto zmysle...volako vela sudis podla prveho renderoveho videaGangy napísal: Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...
si myslim ze sa to bude mozno viac podobat na WW lebo sa to vracia k temnejsiemu prostrediu co sa mi na WW aj pacilo...T2T ma velmi nebralominob napísal:Asi budem velmi naivne dufat,ze maju este cas prerobit to na stareho dobreho princa z Warrior Within.
na Sectore pisali ze na E3 bude predvedeny hratelny Princ tak sa uvidi ako to bude stymi