Nepríčetnosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Vraciam sa k téme po dlhej dobe... Teraz som v Airsofte už celkom aktívny a je to jedna z málo vecí, pri ktorých sa odreagujem. Dokonca aj CS ma už nebavý, nemám nervy. V tejto dobe som si objednal už svoju druhú airsoft zbraň, takže dá sa povedať že som sa vyliečil. hip hip hojko
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nie to je zavislost, ja tiez obcas stracam nervy pri hrach, ale nerozbijam nic, ani nic podobne, a ked ma zabij uuz po niekolky krat tak nasleduje Alt+F4 a to pomoze stale :) skus to aj ty :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja som tiez niekedy nervozna,ked hram hru cely den tu istu pasaz napriklad a stale sa mi to pred koncom pokazi....a este viac ma stve ze proste neviem si tu zlost vybit sa rozplacem od nervov vtedy...veci sice nenicim...tak...skus hrat hry kde je iste ze vyhras:)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

jeden kamos to spravil tak ze preinstaloval cely win.Polamal CD cka od hier a s hrami nadobro skoncil
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som zistil ze su hry nebezpecne az pri NFS:U, uvedomil som si ze cely poondiaty den som nic nespravil iba som trieskal na 5tlacidiel.. a boli tri rano a bolo treba za 3 hodiny vstavat. Tak som sa zamylsel a odinstaloval, odvtedy som nic nehral tak horuckovito. Hry su dobre ako vyplnenie medzier, ale nie ako hlavny program.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tiez som niekedy hraval cs a az teraz som si uvedomil aka je to kktina sa mierim na hrudnik a dam mu hlavu alebo mierim na hlavu a naboje vsade okrem hlavy css je oproti tomu omnoho realnejsie
Napísať odpoveď