to fizz: hmno, tak ked by som nasla rovnako dobreho ale krajsieho, tak by som rozmyslala ci mi stoji za to zahodit ten stary vztah. lebo ked si s niekym nejaky ten rocik, tak potom uz je to fakt dolezite si to rozmysliet. vies, zvykat si zase na niekoho noveho
a ked uz sa najde aj ten krajsi, treba pozerat aj na ine veci okrem toho ze sa vieme porozpravat rovnako ako s tym predoslym. ide tma ja o jeho vztah ku mne, o toleranciu a miliooony dalsich veci..
to schyzo: nemala to byt zrovna otazka..len som tak zauvazovala..
hej je, len niekedy je tazke sa vyrovnat s tym ze nemozem mat uplne to nadokonalejsie na svete. chapes, ze nemozem ma ttoho uplneho najkrajsieho partnera na svete s tymi najuzasnejsimi vlastnostami pretoze taky vlastne asi ani neexistuje...
treba si hladat takeho partnera akeho si "mozme dovolit"..predsa len ten najuzasnejsi na svete nemusi byt taky uzasny aj v sukromi...
len, ako som uz povedala, obcas je to tazke...
veronique napísal:hej je, len niekedy je tazke sa vyrovnat s tym ze nemozem mat uplne to nadokonalejsie na svete. chapes, ze nemozem ma ttoho uplneho najkrajsieho partnera na svete s tymi najuzasnejsimi vlastnostami pretoze taky vlastne asi ani neexistuje...
fizz napísal:No vies, ja som asi cudna, ale ked niekoho milujem tak pre mna je v kazdom pripade ten najkrajsi s najuzasnejsimi vlastnostami...jasne, kazdy ma chyby, ale mne sa aj tie zdaju uzasne..
takto to vidim aj ja...a nie tak ze sa uspokojis s niekym ktoreho mozno ani nelubis lebo "aj tak uz lepsi/lepsia nepride"...to je blbost..
myslela som skor ze taky najuzasnejsi a najdokonalejsi tak vseobecne, proste ze najuzasnejsi pre kazdeho alebo tak.
ale ano, ked niekoho lubim, tak asi tam nejaka ta pricina bude
veronique napísal:myslela som skor ze taky najuzasnejsi a najdokonalejsi tak vseobecne, proste ze najuzasnejsi pre kazdeho alebo tak.
ale ano, ked niekoho lubim, tak asi tam nejaka ta pricina bude
ak myslis najuzasnejsi v tom ze by ti splnil vsetko bez reptania, robil ti sluhu alebo co ja viem co tak to by ta asi skoro zacal nudit....ja necem taku co bude robit vsetko pre mna jak otrok...ale zas ani naopak aby som ja nemusel hehe...proste nejaka vyvazenost...
ide o to ze ja vzdy chcem viacej ako mam, nech uz ide o cokolvek. takze ma nejak chytil aj tento problem. ale myslim, ze je zbytocne sa nad niecim takym zamyslat.
ide o to ze ja vzdy chcem viacej ako mam, nech uz ide o cokolvek. takze ma nejak chytil aj tento problem. ale myslim, ze je zbytocne sa nad niecim takym zamyslat.
ako hovori jeden kamos "chciet je krasna vlastnost"
neni nic zle ked chces nieco viac ale na druhu stranu treba sa vediet aj uspokojit (v tych ostatnych veciach...co sa tyka vztahu to aj ja cem len to najlepsie hehe)
Vztah muza so zenou vyzaduje tak fyzicku pritazlivost ako aj citovu. Tieto dve veci by mali byt v rovnovahne, vtedy by to vsetko malo fungovat. Ako sa praví....Laska na vztah nestaci. Co ja so skusenosti mozem len povtrdit
ved ale to uz kam speje hojko ked tu riesime elementarne otazky ako " ma sa mi moja holka pacit" alebo " mam citit chemiu, iskru, vasen"? ..nedelní odpoledne
SRneC napísal:ved ale to uz kam speje hojko ked tu riesime elementarne otazky ako " ma sa mi moja holka pacit" alebo " mam citit chemiu, iskru, vasen"? ..nedelní odpoledne
pokial budu vsetko "vztahy" vznikat stylom pivko,poldeci....a este 3 poldeci... v piatok podvecer tak tu budeme rozoberat stale tie iste elementarne voloviny. Dalsia vec ze mladi ktory sa hrnu s niekym "chodit" by sa pred tym mali poriadne zamysliet ci vlastne vedia do coho to idu a ci to vlastne chcu. No mam taky tusak ze aj tak sa nic s tohoto nestane a cim dalej tym to bude horsie....
Ja som to videl tak (teda vo všeobecnosti), že mužom ide v prvom rade o výzor,vzhľad ženy - neraz sa stala vec, že chlap v strednom veku "sa cítil" a vymenil manželku za mladšiu.
A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.
Ale teraz sa dočítavam, že hoci ona je s ním celkom spokojná, ale postupom času (po vyprchaní prvotného ošiaľu z lásky) by ho možno aj rada vymenila za krajšieho - čo sa prieči "pravidlám"/zvykom, ktoré som doteraz poznal.
fikus-kukis napísal:A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.