kolko stupnov ma vase PC
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
CPU-Celeron 1200MHz,MB-Matsonic MS7177CT,toto je teplota pri idle,ale neviem cim ho mam zamestnat aby siel na 100%,nechce sa mi konvertovat nake videa,neni na to nejaky program?
a tymi ostatnymi teplotami si nesom isty,este ten northbridge sedi aj s biosom,GPU je myslim tiez dobre oznacene,nesom si isty southbridge,VGA RAM ale vobec neviem co je ta posledna teplota
a tymi ostatnymi teplotami si nesom isty,este ten northbridge sedi aj s biosom,GPU je myslim tiez dobre oznacene,nesom si isty southbridge,VGA RAM ale vobec neviem co je ta posledna teplota
-
Holubar
Darca
VGA mam MSI G4 MX440 (128bit),myslim ze to bude ona lebo dnes som na nej vypol vetrak-pomocou speedfan sa da u mna regulovat iba ten na nej-a pustil som nejake testy na grafiku tak teplota (VGA) zacala stupat nechal som ju o 10 stupnov,rovnako s nou zacala aj ta druha teplota ktoru som oznacil ako VGA RAM(akurat ze pamäte na tej karte nesu nijak chladene-ani pasivne tak neviem preco ked som zapol vetrak zacali aj tie rovnako s GPU klesat-a naco by tam boli dve teploty pre GPU???)t0m4s3 napísal:aku mas VGA? ma vobec teplotne cidlo?
- a este otazka:mozem vymenit ten vetrak na GPU za pasiv?neuveritelne huci,ked ho dam na menej ako 100% zacne piskat...uz mi to robi nervy
-a este s tym full load pre CPU?je na to nejaka utilitka alebo len konvert videa?dik
-
Holubar
Darca
neblaznite ja sa s tymto neuveritelne trapim...mal som mojho athlonika 2000+ sice nesiel moc taktit(max na 2200+)ale aj tak by som ho bral naspät namiesto tohto nepodarku,nech radsej zakuri ale aspon ma vykon,tento kym si rozmysli co ma vlastne robit Athlon uz to ma davno spravene...ach jo,nech uz je leto a zarobim na nieco poriadne