Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

SchYzo napísal:ja proste neviem o com :( proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu :( a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit? :?
pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mi-chau napísal:pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas
nemyslim to len tak ale aj ked normalne odpoveda ale proste nejak sa to neda dalej rozvit, a potom sa uz neviem na co pytat...
/edit:jednoducho prebieha to tak ze chvilu porozpravame o skole lebo asi len to mame spolocne a potom uz moc neni o com :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak tu nie je co poradit akurat uvolnit sa
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mi-chau napísal:tak tu nie je co poradit akurat uvolnit sa
tak naposledy som bol uvolneny (= o 8 piv tazsi) ale akosi to tiez neslo, kecali sme sice dost ale vacsinou to boli kecy "o nicom" tak teraz ked to tu baby pisu ze to nemaju radi tak neviem no :(
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh kecy o nicom su najlepsieee.:) komu sa chce bavit o vaznych veciach?
ked stretnes babu ktorej bdues sympaticky budete sa mat o com porozpravat ...ona pride neboj sa...nie s kazdym sa da porozpravat...:P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a to je aj fajn indikator ci si s clovekom rozumies ...ked namte spolu o com tak je to krute ale psy a macky dokopy nejdu :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

So mnou sa dá porozprávať.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Te-wei napísal:So mnou sa dá porozprávať.
:lol:

ja tieto veci uz neriesim, kedysi som nad tym dost vazne uvazoval ale zistil som, ze je to asi tym, ze nie s kazdym sa viem a mam chut rozpravat. ale vzdy sa niekto najde.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jednu vec som si všilom,,, nie len tu ale aj v bežnom živote, ale asi skorej tu, lebo nepoznám veľa ľudí v teenegarskom veku, no zistil som, že dnesšnej mládeži chýba improvizácia a predstavivosť,originalita. Nevieš o čom sa máš s babou rozprávať? Bože improvizuj! Nevieš čo jej kúpiť k narodeninám? Tak rozmýšlaj, behaj po obchodoch, otvor oči, zistuj!

Opýtať sa to na foré vie každý (somár)!
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

keby si videl nasu stuzkovu, tak by si si ozaj nemyslel, ze mladez nevie improvizovat :D
temy o nicom (ako bolo spominane) su fajn len na zacatie nejakeho rozhovoru. tieto temy sa menia a ked spomedzi tychto tem sa nevyliahne zaujimavy rozhovor, tak asi dvaja dotycni k sebe nepasuju :roll:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

No ja mam niekedy pocit ze vecsina zenskych nachadza najvecsiu zabavu v rozoberani cudzych vztahov,kto co spravil , skym bol atd.. da sa povedat ze aj ohovaranie ? :)
qwerty-xyz

Re: Baby: Ake témy nemáte rady?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

matthheew napísal:Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat.
:lol: buhuhehehehe Mylujem holky (Mylovat sa po novom pise takto pretoze s malym a mäkkym sa to neda) co povedia ze sa porozpravaju o hocicom jednoducho fakt ze hej su proste super,vtedy nohodim temu ZBRANE a ony su z toho paf,nahodim temu extremne sporty a zase,nahodim rarityv sexe,historiu alebo hocico ine co sa len trochu odklana od klasickych priblblych tem o ktorych dievcata furt kecaju a konec. :roll: a uplne fakt ze najlepsie je ak sa ma snazia holky dostat tym ze na mna vybalia ich zenske problermy ako kozmetiku,nakupy a podobne a myslia si ze v tom budem zase mimo JA....bohuzial opak je pravdou :lol: proste sa vyznam vo vsetkom aspon trocha.
HOLKY NIKDY!!!!!!!
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ak sa dvaja najdu tak je vzdy o com rozpravat :) nech su to aj nepodstatne hluposti a ak aj neni o com v takom pripade to tiez nevadi :) :D....takze moc by som neriesil co maju nemaju radi kazda je ina a neverim ze je tema ktora by bola pre vsetky holky sveta out ....
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

ja sa rada rozpravam o technike aj o počitačoch...toto mi problem nerobi a dokonca ma to veľmi zaujíma...šport sledujem niekedy možno až veľmi často, čo je u dievčat veľmi zriedkavé..a o politike kecať tiež nie je problem...skôr mi prekáža ak chlap nema o dianí na Slovensku ani šajnu..

čo mi fakt vadí je to, ak chlap rozpráva o svojich bývalých a kamoškách až príliš často....alebo ak uvidi nejake auto a začne o ňom pol dňa rozprávať..toto fakt nemusím....
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

SchYzo napísal:ja proste neviem o com :( proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu :( a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit? :?
imho moc to beries ako nejaky "plan" ... skus sa uvolnit, brat to prirodzene
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Veď ste počuli tú vetu že : Zober si toho s kým sa máš o čom porozprávať, v starobe sa ti to zíde.

Ja nemám rada asi to rozplývanie sa nad autami a motorkami. Šport a počítače to sa aj dá :)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo :) ...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

OdinHel napísal:...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo :) ...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
napodobne. Tiez mam urcite muzske zaujmy, ale co sa tyka tych babskych, su zaujimave uz len z toho, ze vieme o com kecat kecat aj s nimi - neocenitelne. Omnoho vacsia zabava ako "k.... a siel som stovkou ty kokos driapal som ty kokos..vies ake ppc blatniky som vykukal od Pala? Davali na RTL presne take tak teraz mame blat..."
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa K_E_L_L_Y14 »

hmm...mne je jedno...pokecame o vsetkom nie?... :D ..obcas babske ...obcas chalanske temy...wsetko treba prebrat... :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Sheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
Dovolím si tvrdiť, že to nie je pravidlom. Netvárim sa, že patrím medzi počítačovo zdatné (veď Grosay by vedel rozprávať), no niektoré ženy s tým nemajú problém a vedia byť informovanejšie ako muži... :D

Pozn.: Nejde o žiadnu feministickú hlášku. Skutočne je to tak. :P
Napísať odpoveď