promocie..Bc....darcek

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ties si myslim, ked mu kupis nejakeho Parkera, tak sa tomu postesi. Mna osobne by to potesilo.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Parker, Nejake Elegantne hodinky, Susedovi ktory vystudoval MassMedia som podaroval Digitalny diktafon zo slusnym externym mikrofonom.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja by som hlasoval za to dobre vinko , alebo tu cigaru...
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

my sme bratrancovi kupovali taký ten nožík s rôznymi funkciami, neviem, ako to správne nazvať...je tam otvarák, nožničky, vývrtka a mnoho ďalšieho. Tak môžeš porozmýšľať aj o niečom takomto...samozrejme, nech je to dobrá kvalita :)
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

a kedy ste odovzdali tie darceky??? viem ze kvety sa davaju tesne po promociach..ale darceky???
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Myslim, ze ked mu to das tesne po promociach nic sa nestane ;)
zsoltilc
Novice
Novice

Bc. promocie

Príspevok od používateľa zsoltilc »

Baby, potrebujem od Vás pomoc..
Moja priateľka bude Bc. a rád by som ju potešil niečím prkným.
Už ma napadlo pár vecí. Cena by mala byť tak cca 50 euro. Ide skôr o originalitu než cenu. Je citlivá a taká krehká duša, inak fasa ťenská, ktorá je za každú blbosť.
Diky
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ked mal promocie moj krstny otec tak sme mu kupili vreckove hodinky, take na retiazke ako vídať v starých filmoch podobne ako TU

mozno sa niekto necha inspirovat

ten link som nepridal za ucelom reklamy :)
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Kvety sa davaju na promocie aj muzom, posielam priklad kytice, v ktorej je typicky "muzsky kvet" - ten biely:
http://lh3.ggpht.com/_AZgk7kPWfWw/SF-3- ... GP1648.JPG

Viac ti poradia v kvetinarstvve.

No a tip na darcek by mohol byt napr. aj opasok, taky elegantny kozeny k obleku v peknej krabicke. Do tych 33 EUR urcite zozenies nejaky pekny. Opasok sa nestrati...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm ... tak sa zapojim ...

... neviem co by som robil s kvetmi ... kvety nepijem ...

... pero je velmi dobra volba, mna by teda urcite potesilo ...
... kolki nosievate manzetaky ? ? ? ked ich tak svorne radite ? ja som to teda studentovi nevidel snad este ani jednemu :-) ...

... ak ma rad auta, dobrym darcekom moze byt poukaz na nejaku akciu (napr. hodinove zvezenie na okruhu s jazdcom na nejakom supersporte, skola smyku, jazdenie v ORC v BA, jazda na BVP a tak :-) ... proste darovat zazitok tiez nemusi byt zle ak by ho to potesilo viac ako pero, alebo dobra cigara :-) ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nenapadlo sa ta opytat sa ho? mam rad prakticke darceky, tiez sme teraz mali ten isty problem s priatelkou, kedze nas oboch cakaju promocie. vzhladom na to ze nerad nosim prstene, pera stracam, hodinky mam rad kvalitne, tak sme si nakupili handry a blbosti v jednom obchode, nieco co sa paci, potesi a vyuzije. netreba z tych promocii robit neviem co. chill out
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

nordkapp_pb napísal: ... kolki nosievate manzetaky ? ? ? ked ich tak svorne radite ? ja som to teda studentovi nevidel snad este ani jednemu :-) ...
Nosím, rovnako tak aj minimálne 1 spolužiakovi som videl. Ale tu mi príde ten opasok možno ako vhodnejší darček, keď už by to malo byť niečo z oblečenia.
Ad. Kvety.. sa dávajú aj mužom. Tu by som to nechal na predavačky v obchode, určite inteligentne poradia.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

nemyslim si ze vyber darceku je hodny otvarania temy, ci uz sa jedna o narodeniny, vianoce, promocie ci ine veci....
ono zvycajne fakt staci zdvihnut svoj lenivy zadok, skocit do nejakeho obchodu a proste nieco kupit :P
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

a co darcek pre babu ktora promuje Bc.?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kup jej psa.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

JCM01 napísal:a co darcek pre babu ktora promuje Bc.?
No to máš trošku jednoduchšie :) Hocičo :) Náušničky, retiazku, náramok, prívesok, kytica, parfum, lístky na obľúbenú skupinu... to sú také klasické... alebo niečo také špeciálne čo vystihuje len vás dvoch, ale to vieš len ty... prajem šťastný výber :)

Teraz ma ešte napadlo: kamarátke daroval priateľ zoskok padákom... tak ak ste adrenalínový pár, tak môže sa tvoj výber uberať aj týmto smerom :wink:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Fabo - psa uz ma :)
Pantinela - dakovam za rady,nieco uz budem musiet vymysliet a s tym zoskokom sa mi to celkom paci :wink:
katuska305
Novice
Novice

Príspevok od používateľa katuska305 »

aj ja mam ten isty problem. muž sa pravdepodobne stane Bc. (zajtra posledna skuska tak drzte palce :D)

moj je taky elegantnejsi typ, samozrejme na prechadzku nechodi v obleku.
mne sa zapacila aj myslienka s tymi manzetovymi gombikmi, nasla som panske sety kde je este aj spona na kravatu...Navyse do manzetovych gombikov je mozne gravirovanie monogramu, mena, symbolu. cigara tiez vhodna, aj ked nefajci, moze byt pekna v peknej krabici, sice to velmi nevyuzije.

ak máte este nejaké nápady pre chalana, ktory má rád eleganciu ale aj napaditost, prosim napiste este nejake konkretne veci (hodinky nie, asi ani pero...asi roky nepisal rukou :D vsetko klepe na notebooku)

ohladom darovania zazitkov, nad tym som tiez uvazovala, mne sa najviac pacia tie, ktore sa mozu robit spolocne. hlavne ma chytil ZORBING (taka priehladna gula v ktorej si a pustate sa z kopca) no ale minule sa na SK niekto tym zabil :/ a navyse je to financne nakladna zalezitost :/

dalej mi podaktori poradili, ze romanticka vecera v lepsej restike alebo aspon prijemne situovanej skombinovany s nocou v nejakom hoteli. osobne som sa velmi priklanala k tejto moznosti. s tym hotelom to nevychadza nijak do 1000 ale staci aj vecera podla mna a to sa v pohode da zvladnut. max este pri veceri mu podarujes nejaku malickost.

+ co ja chcem okrem darcekov spravit je, ze na nete si dam spravit tricko kde bude napis že my boyfriend is a bachelor z coho vlastne pochadza slovo bakalár :D sice v preklade to znamena aj stareho mladenca ale asi o to vtipnejsie :D

ak este smiem poradit, tak su rozne stranky s vtipnymi, kreativnymi, nie prilis kazdodennymi darcekmi za pristupnu cenu:

toto je podla mna velmi pekne, ale spat sa pritom velmi neda :D ale napr do obyvacky pocas vecera

http://www.zlasky.cz/pokojove-planetarium/20144/

obchody:
http://www.suy.sk/
http://www.zlasky.cz/index.php
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotodarceky
http://www.darceky-eshop.sk/
http://www.darcekshop.sk/
Napísať odpoveď