Ubytko v Budapesti
Ubytko v Budapesti
Cavte, hladam nejake lacne ubytko v budapesti tak do 1hod cestou nejakou mestkou dopravou od centra.Moze byt aj hosteloveho tipu.Neviete poradit.Diky
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hodinu cim?
Ale myslim ze toto ti bude vyhovovat aj keby to malo byt hodinu plazeim
Caterina Hostel Budapest
Ale myslim ze toto ti bude vyhovovat aj keby to malo byt hodinu plazeim
Caterina Hostel Budapest
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://reservations.bookhostels.com/studentagency.cz/
Na tejto stránke je veľký výber hostelov, niektoré za veľmi dobré ceny. Už som si prostredníctvom tejto sajty dvakrát rezervoval hostel a nikdy nebol problém. Dokonca keď máš šťastie tak chytíš v cene aj raňajky plus väčšina z týchto hostelov je dosť blízko centra (v pešej dostupnosti). Neviem čo je pre teba lacné ale podľa mňa sa to naozaj oplatí. Napr budúci týždeň idem do Prahy a už som si bookol ubytovanie v jednom z týchto hostelov za 220,-/noc.
Na tejto stránke je veľký výber hostelov, niektoré za veľmi dobré ceny. Už som si prostredníctvom tejto sajty dvakrát rezervoval hostel a nikdy nebol problém. Dokonca keď máš šťastie tak chytíš v cene aj raňajky plus väčšina z týchto hostelov je dosť blízko centra (v pešej dostupnosti). Neviem čo je pre teba lacné ale podľa mňa sa to naozaj oplatí. Napr budúci týždeň idem do Prahy a už som si bookol ubytovanie v jednom z týchto hostelov za 220,-/noc.