Transsibírska magistrála - Peking - Tibet - India - DOPLNENÉ

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

podla najnovsich vyvojov vo svete ak by si siel do zo severu na juh do HKG a potom by si siel presne cez SECHUAN kde to maju mega posrate zemetrasenim tak cakaj problemy, plus zhorsene problemy s prechodom do Tibetu, nehladiac na prichadzajucu olympiadu a s nou spojeny hustle...
co myslis?
Tempus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Tempus »

dair napísal:podla najnovsich vyvojov vo svete ak by si siel do zo severu na juh do HKG a potom by si siel presne cez SECHUAN kde to maju mega posrate zemetrasenim tak cakaj problemy, plus zhorsene problemy s prechodom do Tibetu, nehladiac na prichadzajucu olympiadu a s nou spojeny hustle...
co myslis?
myslim, ze hlavny tah z ruska na peknig - odbocka z transsibu bude pre cinanov prioritou.
myslim si ze sa ho budu snazit v co najrychlejsej dobe sprejazdnit.
a aj keby, cesta ktoru navrhujem sa neda realizovat sposobom: wau to je super idem. treba na to pripravu min. pol roka :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

no ja by som mal zaujem.. samozrejme podla ceny a pod. pisni mi na icq hodime rec a tak.. je to moj sen od 8 rokov kedy som si nieco o tom nastudoval:D for a muther russia (320-613-032)
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

my planujeme ist, 3-4 ludia. februar-marec 09.
Ale jednoznacne do Vladivostoku, cize ju prejst celu....
Do Pekingu ma nelaka ta odbocka.... to by som si nemohol povedat potom ze som ju presiel celu :D

najvacsi strach mam z toho ze na dakej stanici kde bude statie zopar hodin, nestihneme nastupit. to by bolo riadne v ***** :cry:
az mi prebieha mraz po chrbte :oops:
Napísať odpoveď