kupil som si wireless router, konkretne tento kusok. Priamo don je kablom pripojeny desktop a bezdrotovo notebook. Zvyknem vsetky elektronicke zariadenia na noc vypinat a rovnako to robim aj s tymto routrom.
Problem vsak je, ze niekedy (v poslednych 7 dnoch sa to stalo patkrat) siet rozne nefunguje. Niekedy sa napriklad notebook bez problemov pripoji k routru, ale nefunguje internet, inokedy sa nepodari ani to. Aby sa router opat spraval normalne, je potrebne ho viackrat resetnut, niekedy nepomaha soft-reset, ale musim pristupit k hard-resetu.
Okrem tohto problemu vsetko funguje, ako ma, ked sa toto poriesi, pripojenie je funkcne v kuse pokial nejdem spat a teda nevypnem router (vypnutim routra v tomto pripade myslim jeho odpojenie z elektrickej siete).
Skusal som googlit, avsak bezvysledne. V sietiach nie som natolko podkuty, aby som dokazal sam identifikovat problem, preto by som vas chcel poprosit o nejaku radu, ako tento problem vyriesit, uz ma totiz prestava bavit riesit ho vyssie popisanym sposobom. Z rovnakeho dovodu si nie som isty, ci som dostatocne popisal problem a vsetko s nim spojene, ak je to tak, tak sa ospravedlnujem. Pripadne dalsie informacie nie je problem doplnit, len mi povedzte, ake
Vdaka !