2xUATA
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
2xUATA
caute!
mam dva UATA disky 500GB a ked som ich skusal pripojit naraz tak sa to jednoducho nedalo..neviem preco. Skusal som aj jumper menit a nic. Neviete ako by som docielil aby isli naraz?
vdaka
mam dva UATA disky 500GB a ked som ich skusal pripojit naraz tak sa to jednoducho nedalo..neviem preco. Skusal som aj jumper menit a nic. Neviete ako by som docielil aby isli naraz?
vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
no..disky su Seagate 500GB oba rovnake. Musim ich napajat na jeden kabel pretoze z dosky Foxconn A690GM2MA ide iba jeden vyvod na ATA kabel.
Mal som ich zapojene vselijako. Najrozumnejsia bola ta kombinacia ked som vrchny vyvod kabla pripojil na hdd na ktorom bol win, najumproval som ho na master a spodny vyvod kabla som zapojil na druhy hdd, na ktorom su len dáta a ten som najumproval na Cable select. Zapol som pc a po niekolkych dlhych minutach ked mi nacitalo win som zistil ze mi v pocitaci ukazuje len hdd s windowsom. Takze uz neviem co mam robit aby to slo.
V biose mam loadnute optimalizovane defaulty
Mal som ich zapojene vselijako. Najrozumnejsia bola ta kombinacia ked som vrchny vyvod kabla pripojil na hdd na ktorom bol win, najumproval som ho na master a spodny vyvod kabla som zapojil na druhy hdd, na ktorom su len dáta a ten som najumproval na Cable select. Zapol som pc a po niekolkych dlhych minutach ked mi nacitalo win som zistil ze mi v pocitaci ukazuje len hdd s windowsom. Takze uz neviem co mam robit aby to slo.
V biose mam loadnute optimalizovane defaulty
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer
V prilozenom screene je to vysvetlene jasne. Jeden disk bude mat jumper na pozicii master a druhy disk neosadis jumperom. Malo by to ist.
p.s.: Hojko bol rychlejsi
p.s.: Hojko bol rychlejsi
- Prílohy
-
- u5_family_1.gif
- (11.63 KiB) 86 stiahnutí
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo