Mal som cca 3 - 3,5 ročný zdroj na P4 350w... vyhadzoval mi rovnaké napätia ako sú uvedené v speed fane.. robili mi starosť tie dve hodnoty označené červenou. stary zdroj som dal preč.. a kupil new 400W fortron aj s nejakými zabezpečeniami proti prepatiu a tak samozrejme mam aj vonkajšiu APC prepäťovu ochranu. Ibaže sa mi nepozdáva jedna vec a to že tie hodnoty v speedfane sa absolutne nezmenili... preistotu som si to pozrel aj v evereste ale tam mi tie hodnoty dokonca vobec nenajde..
čo vy na to ? je tam niečo v neporiadku? hodnoty hadzalo hned po založení noveho zdroja rovnaké.
speedfan ? neverím mu ani slova ani len jednej vete čo zmeria o teplotu sa stara asus ai booster a to čo ukazuje mi tam je to zhodne s everestom a aj s pc wizardom teda speed fan ukazuje sprostosti
tie hodnoty nemusia byt namerane spravne, vela diagnostickych programov hlavne z tretich stran ma s tymito zalezitostami nemale problemy. pokial je to fortron, je novy a vsetko funguje tak ako ma, nemaj strach, zdroj je v poriadku. horsie je ak ma viac ako 3,5-4 roky a ma uz co-to za sebou...
faktom je že ked som dal preč ten stary zdroj tak prestal PC mrznuť a odstranili sa všetky doterajšie problemy... to len pre kontrolu som sa pytal dakujem pekne