Nespavosť
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nakoniec sa mi podarilo "zaspat" o 4:30 priblizne. "Spal" som do 05:45. Uz sedim v praci. 12 hodin predomnou. Som zvedavy.
Nie, nebol som u lekara, ale pojdem asi do lekarne zobrat tie tabletky na prirodnej baze. Popripade si dnes k futbalu nakupim nejake piva a snad sa podari. Frajerka sa tak snazila, hovorila, ze ma uspi. Nestazujem si, ale nepomohlo, heh.
Nie, nebol som u lekara, ale pojdem asi do lekarne zobrat tie tabletky na prirodnej baze. Popripade si dnes k futbalu nakupim nejake piva a snad sa podari. Frajerka sa tak snazila, hovorila, ze ma uspi. Nestazujem si, ale nepomohlo, heh.
ak nemas po vine problemy vyskusaj to... poznma ludi, ktorym viac ako pivo pomoze cervene vino pred spanim... mozog vypne, nemyslis na debiliny a zaspis...
treba vyskusat... ja zaspim aj pocas dna po kave alebo pri pozerani filmu... ale ked mam ist v noci spat musim mat v izbe zimu... ak by som mal teplo budem sa prehadzovat a nepomoze ani telka ani kniha...
treba vyskusat... ja zaspim aj pocas dna po kave alebo pri pozerani filmu... ale ked mam ist v noci spat musim mat v izbe zimu... ak by som mal teplo budem sa prehadzovat a nepomoze ani telka ani kniha...
-
pryja
Darca
A si vyspaty? Poznam ludi, co spavaju 5-6 hod.,dlhsie spat nevedia a funguju. Na jednej strane vam to mozeme zavidiet, ale na tej druhej strane, kazdy den cucat od stvrtej horeK|OZZY napísal:teiz mam problemy zo spanim ked idem chrapat o 23:00 zobudim sa o 4:00 atd... ked idem spat o 3:00 tak mi to akurat vychadza ani budik nepotrebujem, je jedno ci robim sport, chlastam atd...
ja som teraz pred poslednou skuskou mala dost stresy,nemohla som vobec spavat a ostalo mi to este doteraz...hlavne mi strasne vadi,ked mame otvorene okno a pocujem,ked chodia okolo auta...vyriesila som to stuplami do usi,ale nie je to nic moc spat s nimi kazdu noc..no stale lepsie ako prasky na spanie 
mas pravdu moni, jednym z moznych rieseni pre nespavost je aj pouzivanie stuplou do usi hodia sa aj pri uceni na intrakumoni19 napísal:ja som teraz pred poslednou skuskou mala dost stresy,nemohla som vobec spavat a ostalo mi to este doteraz...hlavne mi strasne vadi,ked mame otvorene okno a pocujem,ked chodia okolo auta...vyriesila som to stuplami do usi,ale nie je to nic moc spat s nimi kazdu noc..no stale lepsie ako prasky na spanie
inak ak si dobre spominam, lieky na spanie (hypnotika) nenahradzuju dostacne REM-fazu spanku a potom z toho vyplyva nekvalitny spanok aj s praskami .
Re: Nespavosť
asi si neni unavený ,skús nejaký šport , alebo posiluj keď sa nudíš , cez leto máš voľný čas a treba ho využiťLord_3D napísal:ja mam ten problem, ale iba v letecelé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*...
-
existpierre
Medium Star
JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil...
-
DeFeAt
Medium Professional
kde robis? co robis?existpierre napísal:JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil...
nejako zprijemnit prostredie, zbavit sa cim skor toho stresu a verim ze ta nespavost bude minulostou..
ja nejako problemy nemam, moja holka nemohla spat..
bolo to coca colou a kavou, co pila, takze neodporucam (doktor jej este nahucal, ze nepapa masko, ze to preto.. len ju chcel prinutit jest masko a uz je
nejake specialne vecicky nemam.. najlepsie sa mi zaspava, ked je v izbe zima, kebyze je teplo, sa previacam a hybem.. a zaspavam aj pol hodinu ci hodinu
-
existpierre
Medium Star
robim v zavode, tie stresy... no situacie som sa naucil brat stylom "mam na haku" flegmatickym. Tak sa to zlepsilo.. ale tie sny mam stale, to bude prepracovanostou. Sranda je, ze clovek ked je vycerpany, zaspi aj pocas padu do postele, u mna je to jaksik naopak. Proste nezaspim. S tou zimou to je pravda, ale teraz v lete asi tazko nahnat zimu do izby