Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zoberte si nejaky casopis alebo knihu do postele a citajte a pocas citania zaspite, nemam to nejak extra overene kedze nespavostou netrpim ale mohlo by to pomoct
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mensi update. 2:03, nic nepomaha. Sex, pivo... Necitim sa vobec ospaly.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Mensi update. 2:03, nic nepomaha. Sex, pivo... Necitim sa vobec ospaly.
Tak to nechapem, tato kombinacia je vacsinou 100%na :)
Neskusal si zajst za doktorom, lebo toto uz vyzera naozaj na vaznejsi problem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nakoniec sa mi podarilo "zaspat" o 4:30 priblizne. "Spal" som do 05:45. Uz sedim v praci. 12 hodin predomnou. Som zvedavy.

Nie, nebol som u lekara, ale pojdem asi do lekarne zobrat tie tabletky na prirodnej baze. Popripade si dnes k futbalu nakupim nejake piva a snad sa podari. Frajerka sa tak snazila, hovorila, ze ma uspi. Nestazujem si, ale nepomohlo, heh.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak nemas po vine problemy vyskusaj to... poznma ludi, ktorym viac ako pivo pomoze cervene vino pred spanim... mozog vypne, nemyslis na debiliny a zaspis...
treba vyskusat... ja zaspim aj pocas dna po kave alebo pri pozerani filmu... ale ked mam ist v noci spat musim mat v izbe zimu... ak by som mal teplo budem sa prehadzovat a nepomoze ani telka ani kniha...
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

ja som bral hypnotika asi cca 3 roky vkuse,neodporucujem to nikomu,otupenost,strata sudnosti,zbytocne priberanie a je potom celkom problem s tym prestat ak ich beriete dlhsi cas :!:
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

teiz mam problemy zo spanim ked idem chrapat o 23:00 zobudim sa o 4:00 atd... ked idem spat o 3:00 tak mi to akurat vychadza ani budik nepotrebujem ;), je jedno ci robim sport, chlastam atd...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

K|OZZY napísal:teiz mam problemy zo spanim ked idem chrapat o 23:00 zobudim sa o 4:00 atd... ked idem spat o 3:00 tak mi to akurat vychadza ani budik nepotrebujem ;), je jedno ci robim sport, chlastam atd...
A si vyspaty? Poznam ludi, co spavaju 5-6 hod.,dlhsie spat nevedia a funguju. Na jednej strane vam to mozeme zavidiet, ale na tej druhej strane, kazdy den cucat od stvrtej hore :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

suseda zacala dochadzat na strednu kazde rano 2 hodiny jej trva cesta a naucila sa spat 4 hodiny :shock:
ja musim mat denny sucet odpsanych hodin vyssi alebo rovny 8
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jackb napísal:suseda zacala dochadzat na strednu kazde rano 2 hodiny jej trva cesta a naucila sa spat 4 hodiny :shock:
ja musim mat denny sucet odpsanych hodin vyssi alebo rovny 8
ja niekedy zijem na tie 2-3 a ked pridem zo skoly tak dospavam :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ale jej to nechyba. pride z BB a este s nami do polnoci pije a rano o 4tej uz hadam vstava na vlak
ale dospavanie si pamata, hlavne na poslednych hodinach, kedy som sa uz nevedel urdzat pri vedomi :D
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

podla mna je to o organizme cloveka ;-) kto co zvladne ale co viem tak malo spanku skodi a vela tiez nieje dobre (napr. teraz som hore dpc) :uvodzovky:
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

tiez mam niekedy problem zaspat vacsinou cez skuskove obdobie ked je clovek v strese ale pomaha dobre vyvetrana izba a niekedy pomoze aj lyzicka medu
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som teraz pred poslednou skuskou mala dost stresy,nemohla som vobec spavat a ostalo mi to este doteraz...hlavne mi strasne vadi,ked mame otvorene okno a pocujem,ked chodia okolo auta...vyriesila som to stuplami do usi,ale nie je to nic moc spat s nimi kazdu noc..no stale lepsie ako prasky na spanie :D
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

moni19 napísal:ja som teraz pred poslednou skuskou mala dost stresy,nemohla som vobec spavat a ostalo mi to este doteraz...hlavne mi strasne vadi,ked mame otvorene okno a pocujem,ked chodia okolo auta...vyriesila som to stuplami do usi,ale nie je to nic moc spat s nimi kazdu noc..no stale lepsie ako prasky na spanie :D
mas pravdu moni, jednym z moznych rieseni pre nespavost je aj pouzivanie stuplou do usi hodia sa aj pri uceni na intraku :)

inak ak si dobre spominam, lieky na spanie (hypnotika) nenahradzuju dostacne REM-fazu spanku a potom z toho vyplyva nekvalitny spanok aj s praskami .
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Re: Nespavosť

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Lord_3D napísal:ja mam ten problem, ale iba v lete :( celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*... :cry:
asi si neni unavený ,skús nejaký šport , alebo posiluj keď sa nudíš , cez leto máš voľný čas a treba ho využiť
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

existpierre napísal:JA mam teraaz dost depresivne obdobie a som v relativne novej praci, takze vsade len depka, stresy a zhon. To sa odzrkadlilo aj v mojom vedomi, vsetko sa mi to prenasa do podvedomia a mam problemy so spankom. V noci sa budim, pretoze si myslim ze som v praci a v polospanku sa ten problem z prace snazim vyriesit...a ine blbosti... proste spavam tak 2 hodiny denne, hlavne nocne su pre mna zabijak, pretoze po nocnej nespim skoro vobec. Uz niekedy vypadam ako zombie. Raz sa zobudim a dalej uz nezaspim. Radsej by som zaspal a nikdy sa nezobudil...
kde robis? co robis?
nejako zprijemnit prostredie, zbavit sa cim skor toho stresu a verim ze ta nespavost bude minulostou..

ja nejako problemy nemam, moja holka nemohla spat..
bolo to coca colou a kavou, co pila, takze neodporucam (doktor jej este nahucal, ze nepapa masko, ze to preto.. len ju chcel prinutit jest masko a uz je :) )
nejake specialne vecicky nemam.. najlepsie sa mi zaspava, ked je v izbe zima, kebyze je teplo, sa previacam a hybem.. a zaspavam aj pol hodinu ci hodinu
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

robim v zavode, tie stresy... no situacie som sa naucil brat stylom "mam na haku" flegmatickym. Tak sa to zlepsilo.. ale tie sny mam stale, to bude prepracovanostou. Sranda je, ze clovek ked je vycerpany, zaspi aj pocas padu do postele, u mna je to jaksik naopak. Proste nezaspim. S tou zimou to je pravda, ale teraz v lete asi tazko nahnat zimu do izby :D
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Napísať odpoveď