Poradte mi s NODOM PLS
Poradte mi s NODOM PLS
PRosim vas poradte mi chcem si dat NOD ale vzdy aj na zastaralej aj na novsej verzii mi seka PC...nemate nejaky link na taku verziu co mi nebude sekat PC????chcel by sm strasne NOD....a pri najhorsom nejaky iny antivirak co je tiez dost dobry
Re: Poradte mi s NODOM PLS
tak to mas bud komp z roku X alebo privela inych procesov a pozadi, inak kazdy antivirak chrani komp cely cas, cize musi zrat nejaku cast vykonu predsa
Re: Poradte mi s NODOM PLS
Skus si stiahnuť nod zo stránky esetu. Ale stiahni verziu pre tvoj OS. Je to len 30 dňová skúšobná verzia. Uvidíš čo to urobí. Ak to bude ok, tak potom to crackneš. Potom daj vedeť čo a ako.Enter62 napísal:PRosim vas poradte mi chcem si dat NOD ale vzdy aj na zastaralej aj na novsej verzii mi seka PC...nemate nejaky link na taku verziu co mi nebude sekat PC????chcel by sm strasne NOD....a pri najhorsom nejaky iny antivirak co je tiez dost dobry
a neejaky keby som iny antivir skusil fajny???lebo mne spomaloval PC aj pri tej najnovsej...a z toho esetu ked cem stiahnut musim si odinstalovat tento co mam a to je slaby teda avast....
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 13:12 )
uz som si dal NOD32 2.70.16 Final a zda sa ze to je OK.....ze uz nespomaluje ale nwm ci je dobre nastaveny aktualizovat by sa mal sam.... ale aj tak nejaky good okrem NOD 32 by som chcel vediet prosim vas poradte mi
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 13:12 )
uz som si dal NOD32 2.70.16 Final a zda sa ze to je OK.....ze uz nespomaluje ale nwm ci je dobre nastaveny aktualizovat by sa mal sam.... ale aj tak nejaky good okrem NOD 32 by som chcel vediet prosim vas poradte mi