Poradte mi s NODOM PLS

Informácie o software, ankety...
Enter62
Amateur
Amateur

Poradte mi s NODOM PLS

Príspevok od používateľa Enter62 »

PRosim vas poradte mi chcem si dat NOD ale vzdy aj na zastaralej aj na novsej verzii mi seka PC...nemate nejaky link na taku verziu co mi nebude sekat PC????chcel by sm strasne NOD....a pri najhorsom nejaky iny antivirak co je tiez dost dobry
Sheep
Addict
Addict

Re: Poradte mi s NODOM PLS

Príspevok od používateľa Sheep »

tak to mas bud komp z roku X alebo privela inych procesov a pozadi, inak kazdy antivirak chrani komp cely cas, cize musi zrat nejaku cast vykonu predsa
Enter62
Amateur
Amateur

comp mam tak okolo 2004/05 cize v tom neni podla mna problem...neni to totalny srot.... mal by som nieco zmazat alebo nieco ine urobit???

//erytrocyt: téma presunutá do Software
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no tak tu nejde otoo kedy si kupil PC ale ide oto co mas v debni a to je procak, ramka, atd.. tak najprv napis aky mas pc a potom pojdeme dalej..
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

no myslim, ze v NOD-e (hlavny) problem nebude, pretoze ja mam doma skoro 8-rocny crep a vsetky antivirusy mi ho spomaluju okrem NOD-u a ESS
Ferrari
Light Expert
Light Expert

Re: Poradte mi s NODOM PLS

Príspevok od používateľa Ferrari »

Enter62 napísal:PRosim vas poradte mi chcem si dat NOD ale vzdy aj na zastaralej aj na novsej verzii mi seka PC...nemate nejaky link na taku verziu co mi nebude sekat PC????chcel by sm strasne NOD....a pri najhorsom nejaky iny antivirak co je tiez dost dobry
Skus si stiahnuť nod zo stránky esetu. Ale stiahni verziu pre tvoj OS. Je to len 30 dňová skúšobná verzia. Uvidíš čo to urobí. Ak to bude ok, tak potom to crackneš. Potom daj vedeť čo a ako.
Enter62
Amateur
Amateur

a neejaky keby som iny antivir skusil fajny???lebo mne spomaloval PC aj pri tej najnovsej...a z toho esetu ked cem stiahnut musim si odinstalovat tento co mam a to je slaby teda avast....

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 13:12 )
uz som si dal NOD32 2.70.16 Final a zda sa ze to je OK.....ze uz nespomaluje ale nwm ci je dobre nastaveny aktualizovat by sa mal sam.... ale aj tak nejaky good okrem NOD 32 by som chcel vediet prosim vas poradte mi
Ferrari
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ferrari »

Tak keď nechceš NOD tak skús AVG ale ten pohlcuje veľa RAM a procák alebo potom Panda.
Ale aj tak si myslím, že NOD is best.
Napísať odpoveď