Caute vsetci, dufam mi pomozete...
Som v Anglicku a ako asi viete jazdi sa tu na inej strane cesty a dokonca maju aj ine nabijacky...
Planujem kupu notebooku, presnejsie tento:http://www.pcworld.co.uk:80/martprd/sto ... tegory_oid
Notebook mi pride s Uk adapterom na nabijanie, co je dost blbe kedze planujem sa vratit na Slovensko... Viem ze sa nabijaci adapter sklada z dvoch cacsti, jedna cast je "skrinka" z ktorej ide rovno drot do notebooku, k tejto "skrinke" sa pripaja nabijaci kabel, ktory je uz pre kazdy kontinent rozdielny...
Takze su dve moznosti:
A) kupit "travell adaptor" (tak to tu volaju), ktory vlastne zapichnem do klasickej Slovenskej zasuvky a do toho adaptera uz pripojim len nabijacku na notebook
// blbe je ze sa bojim ze to casom spalim, neviem kolko to znesie, bolo by blbe keby ten travell adaptor bol urceny len pre sprostosti typu holiaci strojcek, je tam poistka, ale aka silna ani srnky netusia ked je to zalaminovane
B) dako od HP zohnat cisto bud celu nabijacku, alebo uz spominany len nabijaci kabel... Rad by som sa priklonil k tejto moznosti, tak mi pls pomozte najst daky link na svk na adapter...alebo daco poradte...
PS: kuknite performance toho nb, aj vyzor je good, grafika sice slabsia ale to az tak nevadi.. Radsej by som kupoval na SVK nb, ale tento ma laka, jediny problem je jak vyriesim to nabijanie...
THX vopred za rady
Anglicka nabijacka
-
Lord ANAKIN
Professional