Anglicka nabijacka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
maskov1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Anglicka nabijacka

Príspevok od používateľa maskov1 »

Caute vsetci, dufam mi pomozete...
Som v Anglicku a ako asi viete jazdi sa tu na inej strane cesty a dokonca maju aj ine nabijacky...
Planujem kupu notebooku, presnejsie tento:http://www.pcworld.co.uk:80/martprd/sto ... tegory_oid

Notebook mi pride s Uk adapterom na nabijanie, co je dost blbe kedze planujem sa vratit na Slovensko... Viem ze sa nabijaci adapter sklada z dvoch cacsti, jedna cast je "skrinka" z ktorej ide rovno drot do notebooku, k tejto "skrinke" sa pripaja nabijaci kabel, ktory je uz pre kazdy kontinent rozdielny...

Takze su dve moznosti:

A) kupit "travell adaptor" (tak to tu volaju), ktory vlastne zapichnem do klasickej Slovenskej zasuvky a do toho adaptera uz pripojim len nabijacku na notebook
// blbe je ze sa bojim ze to casom spalim, neviem kolko to znesie, bolo by blbe keby ten travell adaptor bol urceny len pre sprostosti typu holiaci strojcek, je tam poistka, ale aka silna ani srnky netusia ked je to zalaminovane

B) dako od HP zohnat cisto bud celu nabijacku, alebo uz spominany len nabijaci kabel... Rad by som sa priklonil k tejto moznosti, tak mi pls pomozte najst daky link na svk na adapter...alebo daco poradte...

PS: kuknite performance toho nb, aj vyzor je good, grafika sice slabsia ale to az tak nevadi.. Radsej by som kupoval na SVK nb, ale tento ma laka, jediny problem je jak vyriesim to nabijanie...

THX vopred za rady
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vol moznoast A, kamos ma PSP z Uk a to pouziva uz asi 1 rok a ide to, a neni to moc drahe
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tiez som za ten travel adapter, my sme si takisto davnejsie doviezli notebook z Anglicka a nebol s tym ziadny problem.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Notebookovy adapter ako hovoris ma 2Casti.
230V 2-3 Zilovy kabel Transformacnu cast a NN Kabel do Notebooku
Ten 230V kabel je uplne jedno aky kupis, kedze vid. priloha Cervene zakruzkovany kabel je vzdy rovnaky a Zeleny je iny v kazdej krajine. A nemusis kupovat redukcie atd...
Prílohy
0J2551.png
maskov1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maskov1 »

skusim potom na svk kupit ten 230 2-3 zilovy kabel, nech to je pohodlne... Ak by som nezohnal v ziadnom elektre tak kupim redukciu

Este raz thx za rady :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- ja som mal podobny problem s PDA ... poriesila to redukcia za 100SK ... zatial vsetko slape ako ma ... neberiem to ako nepohodlnu vec kedze je taka mala ....
Napísať odpoveď