A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:? take dievča by som poslala na psychiatriu nech sa ide vyšetriť v dnešnšj dobe a ešte v 17 tich mať dieťa to je vražda , chudak malé toho by som velmi lutovala, stačí sa pozrieť na ciganky a ich deti , chore nedonosene , hladne, spinavé, atd atd. V 17 tich ma clovek rozum ešte v gatiach. :nono:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
poharvody
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak keby som bola chlapec a mam 17 tak jej poviem chod si nejake zohnat ale uz sa mi neukaz na oci krava...ak toto povie dievca tak je blba alebo nerozmysla...dieta to nie su len zlate ocka a vonava tvaricka...ja mam male deti rada,mam 19..ale viem co to obnasa,a ked dieta tak najprv treba mat peniaze na to treba makat a na to treba studovat...17rocne dievca fakt nevie o zivote vela a sama je dietatom...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Najkrajsie deti su take ktore nie su moje :)
Po skusenosti s mojim "evil" bratom s ktorim som si uzil toho vazne dost , uvazujem skor nad psom :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nech si vyskusa optravovat nejake susedovo dieta poobede alebo niekoho v okoli. Mozno zisti ze je rozdiel uvudiet dieta na par hodin, ze je zlate. Ano je, ked je napapane, s cistou pamperskou a v pritomnosti rodicou. Ale to nie je stale a potom sa jej uz take zlate zdat nemusi. Je rozdiel dieta uvidiet a povedat, ze je roztomile, ale co ked sa jej potom take zdat nebude, odlozi ho niekam? Neodlozi, proste mat dieta, to si vyzaduje uz urcitu vyspelost a nic proti nikomu, ale v 17 je to urcite trochu skoro.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

v 17 by som to nebrala až tak vážne, že chce mať dieťa. môj kamrát(23), keď uvidí nejaké zlatučké dieťa, tak on hneď spustí:" ja chcem tiež také" :aasmile29:
a ja mu na to odpoviem" až budeš velký"
ja sa do materstva ešte nehrniem, ale oklo mňa sú samé tehotné baby.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

takze keby mi baba v 17 povie ze chce dieta zaklopem jej na hlavu a spytam sa ci jej je dobre si myslím že vek na dieťa je tak 28-35 rokov...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

skôr by som povedal, že dievčatá vo veku 17-18-19 neznášajú deti... s tým som sa ja väčšinou stretol...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

neo250 napísal:skôr by som povedal, že dievčatá vo veku 17-18-19 neznášajú deti... s tým som sa ja väčšinou stretol...
no by si sa cudoval :) (alebo to poznam len ja take? :D)
nejdem hovorit o tom ci ta baba je normalna alebo nie, ved kto vie povedat co je normalne v tomto pripade by som to skor zvalil na poblaznenie hormonov. ale stretol som sa s mnozstvom pripadov kedy v tych 16-17-18 rokoch baba oznamila chalanovi ze by rada dieta. takze by som to fakt nepripisoval normalnosti, ale skor nejakym biochemickym procesom v tele.
este dodavam ze to bolo povacsinou docasne, po niekolkych mesiacoch ich to preslo, alebo uz bolo neskoro a to dieta uz mali :D

//no a vztah k detom je zvacsa pozitivny, vsak 90% ludi by chcelo mat v buducnosti dieta aj ked je to kopa starosti.
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Noo hej, to mas pravdu je to kopec starosti ale je to aj nieco viac. JE to novy zivot. Predstav si, ze by sa tvoji rodicia rozhodli nemat deti, lebo su to starosti. Nezil by si. Ani tovji surodenci, ak nejakych mas. A predstav si co vsetko by si nezazil, lebo by si vobec neexistoval. O to vsetko by ta tvoji rodicia pripravili svojim rozhodnutim nemat deti. A myslim, ze zivot je ten najvacsi dar, ktory ti mohli kedy dat. Aj ked samozrejme treba byt na dieta priraveny po kazdej stranke, aby si ten svoj zivot mohlo aj naplno uzit.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

jake: zamerne som to tam nedopisal, aby som sa mohlo pokracovat v diskusii :). sak samozrejme ze je to cosi viac.

medzi nami, ja somsem nechcel ist
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:o v 17 tich rokoch nemoze dievca ani vediet co je to vychova deti, ta ma rozum este v gaťkach, nie to myslieť na deti, je to naročna uloha mať dieta a velmi zodpovedna, myslim si že deti nemaju mať deti.... :smt098
Napísať odpoveď