Makeup vs. prirodzena krasa
Vyjadrenie v tejto téme sú tuším dôkazom, že všetko to machlenie make-upu, aby sa ženy zapáčili a vyzerali ako barbie/Pamela A. je zbytočné...ale myslím, že každý súhlasí, že ženy/dievčatá by sa o seba mali starať (takisto ako hocijaké iné pohlavie)...zdá sa, že také zmalované typy sa páčia len ľudom s bordelvkusom...niekedy naozaj musím ľutovať ženy, ktoré sa silou mocou snažia uchovať si krásu alebo zapôsobiť...taká závislosť na výzore je snáď až nezdravá, viac to robia pre svoj vlastný pocit, pre pohladenie si ega...
ak sa nedokazem pozriet na priatelku, ked sa rano vedla nej zobudim, tak o com to je?...avsak...
...ked je vecer nejaka akcia na ktoru je vyraznejsi make-up vhodny...
...ked chce zvyraznit svoje pekne oci/usta/...
...ked nahodou ma este vela casu a boji sa, ze by meskala len 5 minut
...
...ked chce pocut moj nazor na nove "malovatka", ktore som s nou pol dna vyberal...
...a ked vie ako na to...
...tak preco nie?
...ked je vecer nejaka akcia na ktoru je vyraznejsi make-up vhodny...
...ked chce zvyraznit svoje pekne oci/usta/...
...ked nahodou ma este vela casu a boji sa, ze by meskala len 5 minut
...ked chce pocut moj nazor na nove "malovatka", ktore som s nou pol dna vyberal...
...a ked vie ako na to...
...tak preco nie?
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že žiadna žena nie je pekná, keď má na sebe kilo make-upu.
Komu sa už len páčia zmaľované fifleny, ktoré sa musia neustále dívať do zrkadla, či nie sú rozmazané?
Osobne sa sama sebe najviac páčim, keď sa zobudím - takmer mi nevidno oči, som tak nejak milo opuchnutá a mám taký zvláštne pribrzdeno-zasnívaný úsmev od ucha k uchu...
Komu sa už len páčia zmaľované fifleny, ktoré sa musia neustále dívať do zrkadla, či nie sú rozmazané?
Osobne sa sama sebe najviac páčim, keď sa zobudím - takmer mi nevidno oči, som tak nejak milo opuchnutá a mám taký zvláštne pribrzdeno-zasnívaný úsmev od ucha k uchu...
U mna uz len nakup malovatok je hlboky zazitok pre predavacky. Po chvilkovom trapeni sa samoobsluhou si dam akoze poradit, samozrejme nemam sajnu co vlastne chcem, kedze sa nemalujem........nakoniec to skonci tak, ze jej poviem ze aj tak mi ta spirala vyschne kedze ju budem skor nepouzivat a nech je to daco nie moc drahe
Decentne malovanie sa mi sice paci ale nemienim mu venovat ranny cas a ked si predstavim ze cez den sa neda dotykat "malovanych" casti hlavy
Ale mam taky plan aspon na svadbu sa zverit do ruk odbornikom a to sa teda tesim co vykuzlia

Decentne malovanie sa mi sice paci ale nemienim mu venovat ranny cas a ked si predstavim ze cez den sa neda dotykat "malovanych" casti hlavy
-
Shadow_blaster
Light Star
-
The Calvin
Star
Myslim ze prirodzenu krasu nic nenahradi neni co riesit , ale niejake to jemne namalovanie a tak nemam nic proti .. holky sa tak ci takchcu od prirody pacit takze si to kazda urobi po svojom a podla vlastneho vkusu .. ale ked ma toho tolko na sebe jak omietka tak to uz vazne nemusim , a veru ze som aj take videl
, viem ze nie kazda vyzera ako z casopisu ale kilo make-up na krase vazne neprida 
-
in your world
Light Star
no poznám aj také, ktoré sú také zmachlené, to sa nedá na ne pozerať. vyzerajú ako k***y. na druhej strane zas niektorým viac pristane, keď sa s mierou namalujú a hneď je to lepšie. ja som ten lepší prípad, ja sa veľmi nemalujem, som výrazná aj bez make-pu. som tmavšia, hlavne v lete, veľké oči, veľké pery, takže väčšinou sa ani nemalujem.len keď sa mi chce(keď mám na to náladu), aj ja si radšej dlhšie pospím, než sa skoro ráno machliť pred zrkadlom.
-
weronyka
Light Star
hajajaj, pri mne by drogérie skrachovali...
to by ste sa kukali, keby som ja začala čarovať s takými srandičkami... neprehliadol by ma iste nik...
samozrejme, občas, keď sa už človek veľmi nudí, tak nejaká špirálôčka sa nájde na dne šuplíka... len potom myslieť na to, že potom to treba aj odmaľovať... ááá, už teraz ma zviera pri srdci...
a aj tak, ľudia si už zvykli na môj prirodzený ksicht, tak prečo im brať radosť z takého pompézneho výhľadu?