Vôňa ženy
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
matus121
Light Professional
-
qwerty-xyz
Re: Vôňa ženy
Napisem k tomuto prispevku len tolko. Kazda zena ma charakteristicku vonu a ked si k tomu dokombinuje vonavku ktora pasuje len k nej a ku ziadnej inej tak to ma priam bohovy ucinok. Kamaratke strasne ale fakt strasne sekne vonavka od Dolce a Gabana : Light blue.Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?
Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.
A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať...
-
neo250
Star
no tak feromóny v parféme sú prirodzené substancie vytvárane živými organizmami, ktoré sú vysielané opačnému pohlaviu. Väčšinou pôsobia ako prírodný podnecovateľ vyvolávajúci romantické vzrušenie.
a preto to aj väčšinou funguje, že vás tá druhá osoba priťahuje a opačne...
Parfémy sú dosť dôležité či už pre ženu alebo pre muža... u každého to vyvolá vlastné pocity a iné myšlienky a spríjemnuje sa nimi prostredie.
Parfémy sú dosť dôležité či už pre ženu alebo pre muža... u každého to vyvolá vlastné pocity a iné myšlienky a spríjemnuje sa nimi prostredie.
Moja spožiačka používa úžasnú voňu, velmi špecifickú, sladkú , dá sa podla nej poznať či už v triede je , alebo nie a ked prejde popri vás na chodbe , tak vám garantujem že ak by ste sa neotočili za ňou , tak za jej vôňou 100% -tne . 
edit:// tá vôňa neskutočne priťahuje, s kombináciou s krasnou ženou je to proste ...

edit:// tá vôňa neskutočne priťahuje, s kombináciou s krasnou ženou je to proste ...
-
mehmed
Darca
Nuž, pravdupovediac som tiež na voňavky. Čo ma ale tiež vedelo dostať, bolo, keď sa moja (teraz už vlastne bývalá) priateľka trocha zohriala - skrátka slušne povedané spotila. Ten taký divný pach, alebo aróma - jednoducho čuchový podnet zo mňa vedel spraviť chodiacu a slintajúcu kopu testosterónu a iných hormónov. Mľaaask.... Hoci by to každý vôňou nenazval.
-
last_knight
Light Professional
tak ak je prijemna vona tak som ako zajacik duracell
jednoducho ma to dostane, vratane tych ktore obsahuju feromony.
no na druhej strane neviem preco ale vzdy ked si dam axe tak to na baby posobi rovnako ako ich vone na mna hlavne ak pouzijem cerveny, alebo cokoladovy
(nehovoriac o mojej ex, ta nevedela co od radosti robit)
no na druhej strane neviem preco ale vzdy ked si dam axe tak to na baby posobi rovnako ako ich vone na mna hlavne ak pouzijem cerveny, alebo cokoladovy
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Sagittarius
Guru
-
dexter7007
Zablokovaný
....oo dakujem kolka to cest od teba..........sorrry ale to som pocul stou vyskou tak sorrySagittarius napísal:Dexter7007: Niektoré veci v prírode sú zaujímavé ako vymyslené. Ale to, čo si napísal o tej výške je blbosť. A to by si chcel aby ti frajerka voňala rovnako ako ty?
Ináč, už asi začali chýbať tie tvoje kvalitné príspevky.K-