Vôňa ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hugo881
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hugo881 »

ja som sa nemohol odlepit od mojej byvalej ked mala na sebe parfem od D&G - Light blue...a teraz ked prejdem okolo neakej zenskej a zacitim tu vonu tak mi ju strasne pripomina a mam sa chut vrhnut na tu zensku 8) ...je to velmi svieza a pritazliva vona
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mne moja EX brala stale moj deo sprej Pro sport jej strasne vonal vzdy sa s nim poriadne navonala .. no len akosi to velmi nepritahovalo ale ked som sa ja tym navonal tak sa na mna vzdy vrhla ovonavat mna :lol: :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

:D bolo to este za cias, ked som chodil s moju byvalou. Boli sme na diskoteke, samozrejme sme o sebe nevedeli, ze sme tam. Siel som po schodoch medzi poschodiami diskoteky a zacitil som jej parfem a okamzite som ju isiel hladat. Neviem ako, ale pre tu vonu som mal velku slabost a dokazal som ju aj dobre rozpoznavat od ostatnych a samozrejme aj zacitit.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Môžem potvrdiť, že to robí divy. Moje profesorka istý čas používala tak provokujúci parfém, až som sa klepal od vzrušenia.
qwerty-xyz

Re: Vôňa ženy

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sagittarius napísal:Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?

Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.

A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať... :wink:
Napisem k tomuto prispevku len tolko. Kazda zena ma charakteristicku vonu a ked si k tomu dokombinuje vonavku ktora pasuje len k nej a ku ziadnej inej tak to ma priam bohovy ucinok. Kamaratke strasne ale fakt strasne sekne vonavka od Dolce a Gabana : Light blue. :oops: Ja sa priznam ja ked to na nej citim na nikom inom len na nej tak sa mi podlamuju kolena a strasne som citlivy na tu vonavku. Proste na nej to ma taku peckovu vonu ze som na to vycviceny jak pes doslova by som ju mohol stopovat ked to citim vo vzduchu. :oops:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja mam rad vonavky s vonou jahody(ale zas nie moc agresivne) to ked citim na spoluziacke, tak mam v pohode den...

ale neviem preco prave jahoda, a iba na spoluziacke... :(

potom nejaky deep blue na kamaratke je tiez super
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

teraz mi to pripomenulo stare dobre casy zo zakladky ked som chodil so spoluziackou a uplne som miloval jej vonu, a tak som si to vychutnaval a najlepšie bolo ked som sa jej spytal ze cim sa tak krasne navonia ze co pouziva vzdy odpovedala, ved ja som sa nenavonala.. :oops:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

aj priatelka sa obcas nenavonia a aj tak citit vselijake telove mlieka a kadeco ine. ale vona robi zazraky. u mna to zohrava velku rolu. ked citim tu vonu na krku a vlasoch... ufff :) a este k tomu taka jemna pokozka... take male detaily a robia velmi vela :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no tak feromóny v parféme sú prirodzené substancie vytvárane živými organizmami, ktoré sú vysielané opačnému pohlaviu. Väčšinou pôsobia ako prírodný podnecovateľ vyvolávajúci romantické vzrušenie. :) a preto to aj väčšinou funguje, že vás tá druhá osoba priťahuje a opačne...
Parfémy sú dosť dôležité či už pre ženu alebo pre muža... u každého to vyvolá vlastné pocity a iné myšlienky a spríjemnuje sa nimi prostredie. 8)
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

jooo, aj my zeny sa orientujeme podla vone :lol:
mam rada muzov vonavych, ale nie velmi...len tak akurat.

Ten moj vonia tak spravne, ked sa k nemu nahnem, citim jeho
oblubenu vonavku, nie je prevonany ako parfumeria :D
a samozrejme, feromony pracuju...mam aj vonu jeho tela, bez parfemu :oops:
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Moja spožiačka používa úžasnú voňu, velmi špecifickú, sladkú , dá sa podla nej poznať či už v triede je , alebo nie a ked prejde popri vás na chodbe , tak vám garantujem že ak by ste sa neotočili za ňou , tak za jej vôňou 100% -tne . :oops:

edit:// tá vôňa neskutočne priťahuje, s kombináciou s krasnou ženou je to proste ... :oops: :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

d4nt3: Znacka a nazov parfumu???
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Nuž, pravdupovediac som tiež na voňavky. Čo ma ale tiež vedelo dostať, bolo, keď sa moja (teraz už vlastne bývalá) priateľka trocha zohriala - skrátka slušne povedané spotila. Ten taký divný pach, alebo aróma - jednoducho čuchový podnet zo mňa vedel spraviť chodiacu a slintajúcu kopu testosterónu a iných hormónov. Mľaaask.... Hoci by to každý vôňou nenazval.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

tak ak je prijemna vona tak som ako zajacik duracell :D jednoducho ma to dostane, vratane tych ktore obsahuju feromony.
no na druhej strane neviem preco ale vzdy ked si dam axe tak to na baby posobi rovnako ako ich vone na mna hlavne ak pouzijem cerveny, alebo cokoladovy :oops: (nehovoriac o mojej ex, ta nevedela co od radosti robit)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

hojko napísal:d4nt3: Znacka a nazov parfumu???
Vôbec netuším a kedže mi dala nedávno košom odvahu spýtať sa jej čo je to za vôňu momentálne nemám :D . Ale tak tipoval by som to na Davidoff – Cool Water . Mýslím že je to ono, no nie som si istý :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

90 percent feromonov zeny vychadza od korienkov vlasov....preto zeny su mensie ako muzi............ked si chlap pricuchne,mal by sa akoze zamilovat......vsimol som si to u mojej.........ze ma jej vona vzrusuje a ked si dala vonavku tak na nej vonala uplne inak ako na mojej ruke divne... :?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Dexter7007: Niektoré veci v prírode sú zaujímavé ako sú vymyslené. Ale to, čo si napísal o tej výške je blbosť. A to by si chcel aby ti frajerka voňala rovnako ako ty?

Ináč, už asi začali chýbať tie tvoje kvalitné príspevky. :lol: K-
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Sagittarius napísal:Dexter7007: Niektoré veci v prírode sú zaujímavé ako vymyslené. Ale to, čo si napísal o tej výške je blbosť. A to by si chcel aby ti frajerka voňala rovnako ako ty?

Ináč, už asi začali chýbať tie tvoje kvalitné príspevky. :lol: K-
....oo dakujem kolka to cest od teba..........sorrry ale to som pocul stou vyskou tak sorry
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno to aj je pravda dexter ale podavas to ako studiu z oxfordu :lol: to je na tom vtipne ...

a aj tak najlepsie vonia pokozka
Napísať odpoveď