vztah medzi ludmi po rozchode..
Ja som sa s mojou ex rozisiel po 1,5 rocnom vztahu..Podviedla ma a povedala mi to do oci..Chcela sa ku mne vratit,lenze ja uz takyto vztah neuznavam..Lubil som ju,ale vedel som ze by som jej uz tak neveril,ze by to uz nebolo take,ake to bolo predtym.. Preto som sa s nou radsej rozisiel. Stale sme vsak v kontakte,ked potrebuje poradit tak mi napise,aj sa niekedy stretneme...Proste si uvedomuje ze spravila chybu..
-
marteenka.s
Light Expert
Myslim si ze je to u zien normalne
Ak sa rozides ty s nou, citi sa dotknuta a pokial ta stale miluje potrebuje to ventilovat tym, ze ta co najviac urazi a tym sa jej ulavi. Je to tak dohodnes sa ze budete kamarati, ale zena to nezvladne, pokial ta stale miluje. Ja som pred dvoma rokmi zazila rozdchod po roku...milovala som ho, on mna uz nie. Dohodli sme sa na kamaratstve, ale stale som ho milovala. Ked som ho videla s inou ziarlila som, preto som to ventilovala tym , ze som na neho len nadavala. Ale ked sme sa spolu rozpravali, tak som nemala problem. Islo len o to, ze po case som si naozaj uvedomila ako so m s nim mohla chodit. Bola som zaslepena laskou a potom ma nieco osvietilo vdakabohu a odvtedy si hovorim, ako som s nim mohla chodit. Ale neoovaram ho. Len som tym chcela povedat ze je to prirodzena reakcia dotknutych zenskych 
-
marteenka.s
Light Expert
Moj prvy vztah som ukoncila ja po 4 mesiacoch s tym ze som citila ze chalan stale lubi svoju prvu. Ked som sa s nim o tom rozpravala tak neprotestoval. Zo zaciatku som s nim udrzovala priatelsky kontakt ale postupom casu to bolo ciste nutenie. Kratko nato dokvitol jeho kamarat ze velice chce so mnou daco riesit ale doteraz neviem ci to mal byt akysi druh pomsty alebo to bolo uprimne. Ani s jednym neudrziavam kontakt a asi je to tak lepsie. A to tam bol este jeden dost velky dovod preco vznikli vo mne pochybnosti. Zivot je zaujimava vec
-
marteenka.s
Light Expert
laska a vztahy su strasne komplikovane, neda sa presne urcit, preco spravila ta dotycna toto alebo toto, ked niekoho milujes a pride zrada alebo sa do vztahu postavi nieco co by necakal a miluje tu osobu, citi sa zraneny. a ked ma clovek zranene srdce, nepomoze si. zivit je naozaj taky, nevybereme si
-
in your world
Light Star
ja tiež prechovávam k bývalému určitý druh odporu, ale má to aj svoje opodstatnenie. nikomu (okrem mojej naj kamarátky) nehovorím o svojich bývalých v zlom, pretože o nich nehovorím vôbec . proste robím vždy hrubú čiaru a snažím sa žiť inak a poučiť sa z toho vzťahu. keď padnú ružové okuliare, až vtedy človek pochopí, koho tak mal rád.
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
last_knight
Light Professional